dinsdag 9 juli 2024 | Academie, Examen, Nieuws

Kaj Slier GESLAAGD voor zwarte band

Op zaterdag 22 januari vond het landelijke zwarte band examen plaats in Almere. KTA-lid Kaj Slier heeft, na jaren van intensieve training, zijn vaardigheden getoond aan de examencommissie van de Taekwondo Bond Nederland en met succes zijn zwarte band behaald.
Kaj had vorig jaar al deelgenomen aan het zwarte band examen, maar was toen niet geslaagd en ook zijn herkansing bleek onvoldoende. Toch gaf hij niet op en intensiveerde hij zijn trainingsinspanningen. Na 12 jaar van toewijding is hij eindelijk geslaagd voor zijn welverdiende zwarte band.
Deze prestatie is extra bijzonder omdat het ook een eerbetoon is aan zijn moeder, die altijd zijn grootste supporter was. Voor haar ziekte had zij in een gesprek met coach Habib laten weten hoe belangrijk zij het vond dat Kaj bij KTA zou blijven en door zou gaan met taekwondo. Zij zag de positieve invloed van de sport op Kaj’s leven en hoopte dat hij ooit zijn zwarte band zou halen. Coach Habib heeft deze wens nooit met Kaj gedeeld, om hem geen extra druk te laten voelen. Nu is de wens van zijn moeder in vervulling gegaan en kijkt zij ongetwijfeld trots vanuit de hemel naar deze prachtige prestatie van Kaj.
Met trots feliciteert KTA Kaj Slier met zijn doorzettingsvermogen en zijn zwarte band. Deze mijlpaal is niet alleen een persoonlijke overwinning, maar ook een inspiratie voor alle leden van KTA.
Ook Olaf van Hoven als examen partner bedankt voor alle inzet en vele trainingsuren.  

Een succesvol KTA bandexamen

Een succesvol KTA bandexamen

Op zaterdag 29 juni vond in de KTA Dojang het halfjaarlijkse bandexamen plaats. Jonge kinderen, tieners en volwassenen toonden hun vaardigheden en...