dinsdag 9 juli 2024 | Academie, Examen, Nieuws

Een succesvol KTA bandexamen

Op zaterdag 29 juni vond in de KTA Dojang het halfjaarlijkse bandexamen plaats. Jonge kinderen, tieners en volwassenen toonden hun vaardigheden en sloten het examen succesvol af. Het was een intensieve dag, waarbij de KTA-leden werden ingedeeld in zeven verschillende groepen, afhankelijk van hun leeftijd en band niveau. Over het geheel genomen bleek het niveau hoog. De leden blonken vooral uit in techniek en sparring. Een bijzonder vermelding verdienen de kandidaten die de breektest moesten afleggen; zij volbrachten deze met succes en slaagden allemaal voor hun breektesten. Namens alle trainers feliciteer ik de kandidaten met hun behaalde succes. Het is geweldig om te zien hoe zij een stap verder zijn gekomen in hun ontwikkeling. Ook wil ik mijn dank uitspreken aan de trainers en assistent-trainers voor hun inzet tijdens de trainingen. Succes is immers een teamprestatie.

Dit examen vergde veel voorbereiding en administratief werk. De organisatie was in handen van Ramona Kunnekes, die dit met verve heeft gedaan en daarvoor alle lof verdient. Een speciale dank gaat ook uit naar de examinatoren en het organisatieteam. Zonder hun bijdrage was dit evenement niet mogelijk geweest. Iris, Jermain, Jay, Sharron, Tayssir, Melissa en Rachid, mijn dank is groot.

Ook op 7 juli werd een herexamen georganiseerd. Leden die wegens eindexamens op school of wegens ziekte niet konden deelnemen aan het eerste examen, hebben deelgenomen en zijn allemaal geslaagd.

 

 

 

Als coach ben ik dankbaar en trots.