29 okt 2018 | Wedstrijden

14 medaille voor KTA tijdens het internationaal toernooi te Leusden

Wat een fantastisch resultaat van het afgelopen weekend 27 oktober. Met maar liefst 6 x goud, 2 x zilver en 6 x brons kunnen wij terugkijken op een prachtig en leerzaam toernooi.

Op zaterdag 27 oktober hebben 15 deelnemers deelgenomen aan de 2e editie van TTE open te leusden. Dit jaar ruim 400 deelnemers vanuit 51 clubs uit Nederland, Belgie, Duitsland, Frankrijk, Luxemburg, Ierland, Denemarken en Marokko hebben deelgenomen aan het toernooi.

Onze leden hebben allemaal veel vooruitgang laten zien. Punten die we tijdens de training aan hebben gewerkt waren zichtbaar verbeterd. Alle KTA deelnemers van de jongste tot de oudste hebben het bijzonder goed gedaan. Natuurlijk hebben we veel op en aanmerkingen genoteerd om wederom zullen we hiermee tijdens de komende trainingen mee aan de slag gaan.

Hieronder alle resultaten:

Goud: Jayda Possemis, Daphne Moguela, Jermain Janssen, Levinety Stuivenberg, Olav Reigersberg en Isak Reigersberg

Zilver: Bluma Hazenberg, Shannon Schaap,

Brons: Melissa Versteeg, Maren De Boer, Lasse Reigersberg, Ian Kunnekes, Jay Kunnekes en Aimee Inderwisch.

David Muresan viel helaas buiten de prijzen. Hij vocht zeker goed en aanvallend maar verloor tegen uiteindelijke groepswinnaar. Na een lange periode heeft hij weer op de mat gestaan. In de nabije toekomst gaan we veel van hem horen.
Daarnaast vochten er een aantal van onze leden in een hogere gewichtsklasse omdat er poules samengevoegd waren. Zoals Aimee, Maren, Shannon en Levinety. Een paar kilo verschil in gewicht maakt enorm uit als het gaat om impact en incasseren. Voor de lichtere sporters kost het enorm veel energie om het gewichtsverschil door middel van veel bewegen te kunnen compenseren. Desondanks wist Levinety toch goud te behalen in de gemengde poule.

We zijn bijzonder trots op ons team. Ondanks dat de prestatie (bij de jeugd) nooit de bedoeling is behalen we veelal mooie resultaten. We zijn dit keer als 3e geëindigd in het algemene clubklassement. Maar het mooiste is dat we als team steeds beter functioneren en doorgroeien.

Wij, Habib en Alinde, hebben als coaches genoten van deze ouders. Alle ouders en deelnemers bedankt voor jullie inzet en support.

Voor meer foto’s zie onze facebookpagina.