25 feb 2016 | Nieuws

2e editie van KTA clubtoernooi wederom een groot succes!

Voor de 2de keer wist KTA een geslaagd clubtoernooi te organiseren. Mede dankzij de inzet van Habib Kazemi kon dit toernooi plaatsvinden op de mooie locatie van het Alfa-College. Hier hebben de kinderen naast de ruimte ook de kans om een echte wedstrijdsfeer te proeven. Voor het eerst dit jaar mochten de allerkleinsten ook hun kunsten vertonen en ook was er ruimte voor de junioren en senioren een wedstrijd te draaien.
Wij werden ‘s ochtend verrast door de zeer gerenommeerde scheidsrechter Nino Rosenberg. Het doet ons erg goed dat hij zomaar komt om ons bij te staan zodat de wedstrijden goed verlopen. Naast de hulp van Nino konden we ook dit jaar op de hulp rekenen van de studenten van Uniformberoepen. En uiteraard alle vrijwilligers die deze dag mogelijk maken. Zonder hen is het niet mogelijk om zo’n dag tot een succes te brengen. Hartelijk dank hiervoor.
Toch gaat het op zo’n dag om de kinderen. Dat ze weten hoe het is om een wedstrijd te draaien maar in een zeer vriendelijke setting. En het is natuurlijk wel heel erg leuk als je clubkampioen wordt. Hoewel wij het belangrijker vinden dat iedereen zoveel mogelijk meedoet. Ook dit jaar konden we mooie poules maken van vaak minimaal 4 kinderen. We proberen het altijd zo eerlijk mogelijk te doen maar soms zit je met ervaring, lengte, gewicht, band en krijg je af en toe ook een gemixte poule van meiden en jongens. Toch waren in dit geval de kinderen echt aan elkaar gewaagd. We begonnen met de allerjongsten. Ze hebben het echt goed gedaan en wat wij nog leuker vinden is dat ze het aandurfden om voor zoveel publiek alles voor te doen. Daarna gingen we met de andere poules verder met het onderdeel stijl en daarna sparren. We zijn erg tevreden over de kwaliteit en het niveau van alle kinderen. Wat we nog mooier vinden is de groei die de kinderen realiseren ook op persoonlijk vlak. Ze worden mentaal steeds sterker en krijgen meer doorzettingsvermogen. Zo’n dag als deze geeft ons veel kracht om ons nog beter in te zetten voor  deze mooie groep KTA leden. Alle uitslagen en meerdere foto’s kunt u terugvinden op onze facebook site.

IMG_5470