6 okt 2019 | Wedstrijden

35 leerlingen van KTA nemen deel aan wedstrijd Ten Boer

De eerste wedstrijd van het nieuwe seizoen is een feit. Met een top deelname van maar liefst 35 leerlingen hadden we met KTA de grootste opkomst. Velen van hun deden voor de allereerste keer mee. Daarom was de spanning enorm voor de meeste kinderen.

Naast veel deelnemers waren we met een groot begeleidingsteam bestaande uit 3 scheidsrechters Ramona, Lemar en Alinde en ook 6 coaches bestaande uit Samuela, Mahdi, Bluma, Melissa, Jayda, onze assistent trainers en uiteraard Habib.

Hierdoor konden we kinderen maar ook de ouders aandacht geven en dingen uitleggen. Wij staan namelijk voor plezier en positieve en persoonlijke begeleiding. Voor ons zijn de resultaten niet van belang. Hoewel er veel kinderen in de prijzen zijn gevallen wat erg mooi is vinden we het belangrijker wat kinderen doen.

We vinden het daarom fantastisch dat al zoveel kinderen hebben meegedaan. Voor ons is meedoen al winnen ongeacht resultaat. We zijn super trots op de kinderen en het begeleidingsteam die ook met veel plezier, passie en positiviteit omgaan met de jonge kinderen. Iedereen van harte gefeliciteerd met jullie beker of medailles. Fantastisch gedaan allen!

72155951_2483846898369307_8674566922567680_n

 

KTA boekt succes in Enschede!

KTA boekt succes in Enschede!

Met maar liefst 3 x goud en 1 x brons keerden Sharon & Chantal en Ramona & Lynn weer terug naar Groningen. Ze namen deel aan een goed...

Overzicht vrije dagen en lesdagen

Overzicht vrije dagen en lesdagen

Beste leden, Komende weken komen er een aantal trainingen te vervallen en gaan er juist ook trainingen door. Omdat we blij zijn dat we uberhaupt...