zondag 23 oktober 2022 | Wedstrijden

4 x goud, 4 x zilver en 6 x brons behaald tijdens internationale TTE open in Leusden

Gisteren waren de atleten van KTA weer aanwezig tijdens een toernooi in Leusden. Voor vele hun allereerste toernooi met elektronisch systeem, of in een nieuwe categorie en/of gewicht klasse.
Een mooi toernooi om vooral veel te leren, veel ervaring op te doen en voor alle A klasse een mooie voorbereiding op het NK dat plaatsvindt over 1 maand. Het was een prachtige dag vol persoonlijke successen. Wat voor de een het voor de allereerste keer meedoen is, was het voor de ander het uitvoeren van zijn/haar strijdplan, het uitvoeren van een bepaalde techniek, het doorzetten binnen een lastige wedstrijd, tot het aangeven van grenzen. Ieder persoon maakt zijn/haar eigen ontwikkeling door. En hoewel we merken dat de afgelopen corona tijd waarbij we weinig tot geen wedstrijden hebben kunnen doen, invloed heeft gehad op de ontwikkeling van zowel sporters als coaches hebben we toch een mooie start van het nieuwe wedstrijdseizoen beleefd en kijken we vol goede moed naar de toekomst.  De ontwikkeling van onze sporters motiveert ons om nog harder door te gaan.

Uiteindelijke resultaten:

1e plaats: Niels Zark, Melissa Versteeg, Iris de Ridder, Jeffrey Dijk

2e plaats: Milan de Witt, Tayssir Arassen, Jermaine Janssen, Kyann Kazemi

3e plaats: Zoe de Ridder, Bluma Hazenberg, Aimee Inderwisch, Roos Kuizenga, Riley Possemis,

Jay Kunnekes

4e plaats: Lynn Kunnekes

Een succesvol KTA bandexamen

Een succesvol KTA bandexamen

Op zaterdag 29 juni vond in de KTA Dojang het halfjaarlijkse bandexamen plaats. Jonge kinderen, tieners en volwassenen toonden hun vaardigheden en...