vrijdag 9 november 2018 | Nieuws

Alle examens worden 1 maand verschoven

ZIMG_4291oals bekend, volgende week zouden onze halfjaarlijks examens plaatsvinden. Deze gaan tot onze grote teleurstelling niet door. Op 17 november is sinterklaas intocht in Groningen. We zijn ons bewust dat er veel kinderen hier heen willen gaan. Een combinatie van examen en sinterklaas intocht kan zorgen voor onnodige spanningen.

Daarnaast we merken dat veel kinderen net iets meer tijd nodig zijn om de juiste examenstof tot zich te nemen. We willen dat alle kinderen vol overtuiging het examen ingaan. Ze krijgen hun nieuwe band niet cadeau, ze verdienen het. We hebben daarom besloten nog een maand lang hard door te trainen op alle onderdelen die in een examen voorbij komen.

Er zijn een groot aantal kinderen dat nu volop in toetsenweken zitten. Het wedstrijdseizoen is in volle gang. We willen onze wedstrijdsporters een eerlijke kans geven tot een prachtig examen. Ze hebben heel veel getraind en uiteraard sparren de sterren van de hemel maar aan taeguks moeten we ook extra aandacht besteden.  Daarom willen we afwijken van ons jaarplan om de leden meer voorbereidingstijd geven.

We hebben daarom besloten dat de examens plaatsvinden op 15 en 16 december 2018. De groepsindeling en tijden worden zsm bekend gemaakt.

We van  hopen u hiermee voldoende geïnformeerd te hebben.