zaterdag 16 februari 2019 | Nieuws, Wedstrijden

Allereerste KTA CUP is een groot succes

De eerste vakantiedag van de voorjaarsvakantie was het zover, wij als KTA organiseerden ons allereerste regio toernooi. Na jarenlang ervaring te hebben opgedaan bij onze collega’s was het nu eindelijk tijd dat we het zelf konden organiseren. En we durven wel te zeggen dat dit met veel succes is gebeurd. Na een maandenlange voorbereiding te hebben gehad om alles zo goed als mogelijk te laten verlopen mocht de wedstrijddag beginnen. Gelukkig kregen we hulp van onze collega’s van Budo Hantei uit Oldenzaal en vele vrijwilligers. De vrijwilligers hebben ons geholpen de zaal in te richten, en op de dag zelf hebben ze oa de catering verzorgd, hebben ze ervoor gezorgd dat de wedstrijdpoules goed verliepen, en waren er uiteraard de onmisbare coaches en scheidsrechters. Zonder deze vrijwilligers is het onmogelijk een toernooi tot een groot succes te maken.

Wat we anders deden dan bijvoorbeeld andere clubs was dat ook de aller jongsten mee mochten doen onze mini’s. En wat deden ze het geweldig echt mooi om te zien hoe jong kinderen ook zijn als zo gedreven de sport beoefenen.

We zijn ontzettend trots op alle deelnemers die mee hebben gedaan. Op zeer jonge leeftijd staan ze te schitteren op de mat en met veel respect naar elkaar. Gefeliciteerd met al jullie prijzen. Ook alle deelnemende clubs hartelijk dank voor jullie komst en we kijken uit naar een 2e editie. IMG_0441

Dit toernooi kon nooit plaatsvinden zonder de hulp van onze partners. Hartelijk dank.