9 okt 2014 | Wedstrijden

Chaos toernooi was absoluut geen chaos

DSC02440

Henk Meijer Chaos toernooi was dit jaar wederom een goed en strak georganiseerd toernooi. Een leuk instaptoernooi voor iedereen met naast sparren ook stijl en breektest. Het was het allereerste toernooi van het seizoen. Een mooie kans om te zien waar we staan met de club. De wedstrijden begonnen met het stijlonderdeel voor de pupillen en aspiranten. Hieraan deden mee Sharon en Chantal Huizinga, Jesse Koets en Madison Heinkens. Jesse en Madison kwamen helaas niet door de voorrondes heen maar Sharon en Chantal wel. Ze liepen beide hele mooie taeguks waardoor ze uiteindelijk in de finale tegen over elkaar stonden. En ja dan is het moeilijk te kiezen tussen de tweeling die ook bijna synchroom met elkaar lopen. Door een paar minimale foutjes van Chantal gaf de jury Sharon de eerste plek waardoor Chantal er met een mooie 2e prijs vandoor ging. Meiden heel goed gedaan en ga zo door, echte talenten. Toen was het de beurt aan het sparringsgedeelte voor de pupillen en aspiranten de cadetten kwamen pas in de middag aan de beurt. Voor heel veel kinderen was het hun allereerste wedstrijd dus ook ontzettend spannend zo was het voor Colin, Laura, Andrei, Lasse, Valentino en Thomas hun allereerste wedstrijd. We zijn trots op iedereen ook op diegene die net buiten de prijzen zijn gevallen zoals Colin en Thomas en 4de geworden zijn. Blijf vooral doorgaan want jullie zijn op de goede weg. En niet vergeten dat jullie het echt goed hebben gedaan.  Na de sparring was het de beurt aan breektesten. Hier deden alleen Sen, Madison en Sanne aan mee. Ze kregen 1 plankje en mochten deze met eigen keuze techniek doorbreken. Hier won Madison  een prachtige 3e prijs. Na de breektesten was het eerst de beurt aan stijl cadetten.
Hier deed alleen Fardin Sarwari aan mee. Hij won alle ronden met overmacht en won de 1e prijs . Daarna hadden we maar 5 deelnemers die het allemaal stuk voor stuk goed hebben gedaan. We zijn erg blij met alle resultaten alleen soms hadden we het idee dat bij finales de overwinning toch meer onze kant op moest komen. Maar ja dat gebeurd helaas andersom ook wel eens. Toch was het jury niveau wel hoger dan voorafgaande wedstrijden. Er waren 3 officiële scheidsrechters van de Taekwondo Bond dus  er zit vooruitgang in.

HIERONDER ALLE PRIJZEN:

STIJL:
1e prijs: Sharon Huizinga, Fardin Sarwari
2e prijs: Chantal Huizinga

Breektest:
3e prijs: Madison Heinkens

Sparring:
1e prijs: Sharon Huizinga, Olav Reigersberg, Etiënne Kaidel, Robin Kling, Marten Spel, Amber Kuik
2e prijs: Jesse Koets, Valentino Luider, Sen Dusseldorp, Levenity  Stuivenberg, Andrei Iftime, Donny Kooistra, Fardin Sarwari, Maria van Dorland, Sanne de Haan
3e prijs: Isak Reigersberg, Lasse Reigersberg, Laura van Leeuwen,
4e prijs: Colin van Schalckwijk, Thomas Bos,

HARTELIJK DANK AAN ALLE OUDERS, VRIJWILLIGERS, COACHES, SCHEIDSRECHTERS EN HENK MEIJER VOOR HET ORGANISEREN VAN HET LEUKE TOERNOOI.