21 nov 2016 | Nieuws

Chaos toernooi Groningen

14484793_1108474279239916_8385442327282798141_nOp zondag 2 oktober was het weer tijd voor het jaarlijkse Henk Meijer Chaos toernooi te Groningen. Dus min of meer een mooie thuis wedstrijd. Vanuit KTA deden er 30 leden aan dit mooie jeugd toernooi mee. Het toernooi wordt in 3 onderdelen gehouden waaronder Sparring, Taeguks (stijl) en breektest. Een aantal leden hebben naast sparring ook aan stijl wedstrijden mee gedaan en enkelingen ook aan breektest. De leden hebben allemaal zeer goed en hard gestreden. De coaches hebben naast coachen ook genoeg aandachtspunten genoteerd om tijdens de trainingen aandacht aan te kunnen besteden. Na een lange wedstrijddag dit waren de resultaten;

Eerste prijs Sparring:

Levinety Stuivenberg, Latysha Possemis, Melissa Versteeg, Andre Ifitim, Iris de Ridder, Isak Reigersberg, Jermaine Janssen,

Tweede prijs sparring:

Samuela de Boer(als aspirant heeft ze mee gedaan in cadetten categorie en na twee mooie winst partijen verloor haar finale tegen andere topper uit KTA Latysha Possemis)
Zoe de Ridder,  Keira Jonkman, Sara Cetinkaya, Youssef Vijfwinkel, Olav Reigersberg Mauli Agbezudor

Derde prijs sparring

Lasse Reigersberg, jennifer Schuiten, Jaylani Zimmerman…, Chelsey de Boer, Fardin Sarwari, Danisha Westhine, Antoni van de Vis.

Eerste prijs stijl:

Sharron Huizinga, Jesse koets, Jayda Possemis

Tweede prijs stijl:

Luciano Boonstra, Levinety Stuvenberg

Eerste prijs breektest:

Levinety Stuivenberg

In totaal 11x goud, 8x zilver en 7x brons en zeer tevreden sluiten we het mooie Henk Meijer Chaos toernooi af en zeggen we tot volgend jaar en tot de volgende mooie chaotische editie. En mooi om te melden is dat Levinety Stuivenberg met 2x goud en 1 zilver de beste KTAér was op het toernooi.

Daarnaast wil ik alle KTA deelnemers van harte feliciteren met de geleverde prestaties. Of je hebt gewonnen of niet maakt niet uit, jullie hebben wederom progressie gemaakt en dat telt!

Aan het einde wil ik de volgende coaches bedanken voor de goede begeleiding en hun aandeel aan dit mooie succes; Alinde Huijzer, Jordi Iwema, Ron van Leeuwen, Michel Possemis, Jos Vermeulen. Namens  KTA hebben we ook twee scheidsrechters afgeleverd die een zeer verdienstelijke dienst hebben achter gelaten; Felicity Heinkens, Amber Kuik.