Radiumstraat 150
9743 SV Groningen

[et_pb_dcgd_gravity_divi_module gf_form=”2″ computed_field_html_payload=”

CONTACT

Vul het formulier hieronder in en we nemen zo spoedig mogelijk contact op.

Lookin’ Good!

Due to the complex nature of Gravity Forms, realtime styling of the form elements is not available. All of your style choices will be reflected on the front-end after saving.

%22Gravity

” _builder_version=”4.4.8″ hover_enabled=”0″ enable_ajax=”on”][/et_pb_dcgd_gravity_divi_module]

Contactpersonen

Mw. Alinde Huijzer
06-44578613
Dhr. Habib Kazemi
06-49917361

Bezoekadres

Radiumstraat 150
9743 SV Groningen

Contactgegevens

[email protected]
kta050.nl
KVK: 56336160
IBAN: NL76INGB0006122747

Ik wil jullie bedanken voor de inspirerende lessen en voor de begeleiding. Wat ik heel bijzonder vond is dat het tijdens fysieke trainingen niet alleen om fysieke welzijn ging maar ook om zelfvertrouwenm zelfdicipline en respect voor elkaar. Nog mooier - deze vaardigheden zijn ook toepasbaar in het dagelijkse leven. Dank jullie wel!

Kamran Srush

Deelnemer Groepslessen

Onze meiden krijgen al vanaf 2015 met heel veel plezier les op de academie. Ze komen altijd erg blij en voldaan terug. Ze doen waardevolle ervaringen op in de groep en met examens. De sfeer is geweldig en we zien als ouders hoe de leerlingen worden gezien. De hollistische aanpak levert resultaat en daaruit blijkt de kwaliteit van deze top club!

Marjan Wijbenga

Moeder van twee Taekwondo meiden

Familie gevoel, eigen tempo, geen druk, dat is waarom ik al jaren bij KTA train en het gekke is dat deze instelling en uitstraling er voor zorgt dat het beste uit mensen wordt gehaald. De intrinsieke motivatie van sporters wordt hierdoor zo groot dat resultaten niet uit kunnen blijven.

Marsha Reigersberg

Docent Augustinus College