Radiumstraat 150
9743 SV Groningen

[et_pb_dcgd_gravity_divi_module computed_field_html_payload=”

INSCHRIJVEN

Om in te schrijven als lid van Kazemi Taekwondo Academie dien je het inschrijvingsformulier geheel in te vullen en te ondertekenen. Ben je jonger dan 18 jaar moet een van je ouders/verzorgers deze ondertekenen.

Lookin’ Good!

Due to the complex nature of Gravity Forms, realtime styling of the form elements is not available. All of your style choices will be reflected on the front-end after saving.

%22Gravity

” _builder_version=”3.26.5″ fontstitle_text_color=”#00224e” background_color=”rgba(0,0,0,0)” custom_button=”on” button_bg_color=”#00224e”][/et_pb_dcgd_gravity_divi_module]

De tarieven voor het lidmaatschap 2012 van de Taekwondo Bond Nederland:

Kazemi Taekwondo Academie meldt al haar nieuwe leden aan bij  Taekwondo Bond Nederland. Dit is noodzakelijk voor het behalen van je zwarte band (1e dangraad) en voor het meedoen aan wedstrijden en andere activiteiten. De kosten hiervan worden rechtstreeks aan de bond betaald en niet aan ons! Het lidmaatschap van de Taekwondo Bond Nederland is daarmee strikt persoonlijk. Afmelden of wijzigingen doorgeven kan snel en eenvoudig via het nieuwe online ledenadministratie pakket van de Taekwondo Bond Nederland.
Het kan via de website www.taekwondobond.nl/ledenadministratie

De tarieven voor het lidmaatschap 2012 van de Taekwondo Bond Nederland:

Pupillen en aspiranten: € 27,00 per jaar
Junioren: € 32,00 per jaar
Senioren € 37,00 per jaar
Steunleden € 11,00 per jaar
Eenmalig inschrijfgeld € 7,50
Met dit lidmaatschap:

Is de leerling automatisch verzekerd tegen letsel en ongevallen.
Kan de leerling deelnemen aan het wedstrijdreglement cursus ( verplicht voor de zwarte band examen)
Kan de leerling zwarte band examen afleggen
Kan de leerling deelnemen aan nationale een internationale wedstrijden.
Leden ontvangen na betaling het bondspaspoort en tevens online een document downloaden met de status van de betaling, dit is tevens het betaalbewijs. In de TBN paspoort staan de persoonsgegevens van de sporter en de trainer kan daar verder de graduaties en de wedstrijdresultaten in bijhouden.

Procedure om lid te worden van de TBN

Kazemi Taekwondo Academie meldt je automatisch aan.

De trainer meldt je aan via de TBN Ledenadministratie portal

Betaling dient te geschieden en je krijgt als lid vervolgens een brief thuis gestuurd met je persoonlijke inlog code waarmee je direct via de TBN portal een document kunt downloaden met de status van uw betaling, Let op …Dit is tevens je betaalbewijs !!
Leden kunnen met de persoonlijke login gegevens tevens een opdracht geven om de automatisch incasso per 2012 te laten verwerken
Leden kunnen hun lidmaatschap bij de TBN online opzeggen (contributie dient wel te worden voldaan)
Op de factuur kun je de inloggegevens terugvinden. Met deze gegevens kun je inloggen op:www.taekwondobond.nl/ledenadministratie.

Als je de contributie hebt voldaan dan zie je automatisch de optie om op te zeggen. Je ziet alleen de optie opzeggen als de contributie voldaan is.

Minimaal 3 jaar lidmaatschap voor Zwarte Band Examens.

Volgens het reglement van de TBN dient iedere sporter minimaal drie jaar lid te zijn van de TBN alvorens op Dan-examen te gaan. Dit is een redelijke termijn, zeker als je nagaat dat je 2 keer per jaar op clubexamen gaat en er zodoende toch al drie jaar over zal doen om klaar te zijn voor een Danexamen.

CONTRIBUTIE

Het lesgeld dient vooruit betaald te worden. Lesgelden kunnen tussentijds worden verlaagd of verhoogd. Hiervan wordt iedere cursist(e) vóóraf schriftelijk op de hoogte gesteld.

De zomervakanties worden niet doorbetaald. Indien door onvoorziene omstandigheden de sportschool ophoudt te bestaan, kan er geen aanspraak gemaakt worden op gedeeltelijke restitutie lesgelden.

De contributie wordt wel door berekend  bij afwezigheid van de cursist zonder overleg met de trainers. 

Betaling van lesgelden kan op dit moment alleen contant of worden overgemaakt of via Ideal maandelijkse betaling via het formulier.

DE MAANDELIJKSE CONTRIBUTIE

1 x per week trainen kost bij ons € 15 per maand
2 x per week trainen kost bij ons € 20 per maand
3 x of meer per week trainen kost € 25,- per maand

INSCHRIJFGELD

Het inschrijfgeld bedraagt eenmalig €10,-

LIDMAATSCHAP

Het lidmaatschap wordt aangegaan voor een onbepaalde tijd en kan ook maandelijks weer worden opgezegd.
Een taekwondo seizoen loopt gelijk met een schoolseizoen van het basisonderwijs in regio Noord. Het seizoen bestaat uit 40 lesweken (exclusief vakanties).

Taekwondolidmaatschap bij Kazemi Taekwondo Academie impliceert een lidmaatschap bij de T.B.N. Taekwondo bond Nederland. U wordt automatisch door de sportschool als lid aangemeld bij de T.B.N. Voor de alle voordelen van het bondslidmaatschap raadpleeg de trainers.

PROEFLES?

Wil je ook sporten én goede begeleiding krijgen? Kom dan bij ons langs voor een proefles.

Bij ons Taekwondo draait om: Respect, Discipline, Hoffelijkheid, Concentratie, Zelfvertrouwen, Zelfbeheersing, Coördinatie en Conditie.
Met het geven van niet alleen fysieke trainingen maar ook mentale weerbaarheid zorgen wij ervoor dat de leden binnen het dagelijkse leven goed om kunnen gaan met ongewenste situaties.

 

ONZE TRAINERS

Onze trainers zijn ervaren trainers en rijkserkend. Klik hier voor meer informatie over de deskundigheid, achtergrond en motivatie van de KTA trainers.

KTA MENTOREN

Onze speciale mentoren helpen ons om de doelen van de leden te volgen en waar nodig bij te stellen. Onze KTA mentoren stellen zichzelf graag aan u voor

STAGIAIRES

Per woensdag 2013 zijn we door Calibris verklaard tot erkend leerbedrijf. Onze academie was aangemeld door het Alfa college sport en bewegen.

Ik wil jullie bedanken voor de inspirerende lessen en voor de begeleiding. Wat ik heel bijzonder vond is dat het tijdens fysieke trainingen niet alleen om fysieke welzijn ging maar ook om zelfvertrouwenm zelfdicipline en respect voor elkaar. Nog mooier - deze vaardigheden zijn ook toepasbaar in het dagelijkse leven. Dank jullie wel!

Kamran Srush

Deelnemer Groepslessen

Onze meiden krijgen al vanaf 2015 met heel veel plezier les op de academie. Ze komen altijd erg blij en voldaan terug. Ze doen waardevolle ervaringen op in de groep en met examens. De sfeer is geweldig en we zien als ouders hoe de leerlingen worden gezien. De hollistische aanpak levert resultaat en daaruit blijkt de kwaliteit van deze top club!

Marjan Wijbenga

Moeder van twee Taekwondo meiden

Familie gevoel, eigen tempo, geen druk, dat is waarom ik al jaren bij KTA train en het gekke is dat deze instelling en uitstraling er voor zorgt dat het beste uit mensen wordt gehaald. De intrinsieke motivatie van sporters wordt hierdoor zo groot dat resultaten niet uit kunnen blijven.

Marsha Reigersberg

Docent Augustinus College