20 dec 2013 | Workshop

Een dansvoorstelling gebaseerd op mijn levensverhaal

Zaterdag 23 november 2013 was de grote reünie van de ALO Groningen (Instituut voor sportstudies) in het kader van het 95 jarig bestaan van de ALO.
Met een kersvers gebroken sleutelbeen en uiteraard een dosis pijnstillers ben ik toch naar de reünie gegaan. Het was erg bijzonder en leuk om mijn oud klasgenoten tegen te komen en te horen wat ze tegenwoordig allemaal doen. Mijn oud docenten zie ik regelmatig omdat ik af en toe als gastdocent op de ALO terugkom. Echter op deze avond zag ik ze allemaal. Het was mooi om zoveel sportdocenten/collega’s bij elkaar te zien.
Daarnaast konden we allemaal kijken naar een theaterstuk die gebaseerd was op mijn levensverhaal en dit heeft me teruggebracht in de tijd. Het waren moeilijke jaren maar gelukkig met een beetje doorzettingsvermogen en wilskracht heb ik alles achter me kunnen laten. Kijkend naar mijn eigen verhaal heb ik geleerd dat alles wat met pijn en moeite begint kan toch omgezet worden in een fijn en plezierig vervolg in het leven. Nare gebeurtenissen kunnen worden omgezet in ervaring en lessen voor de toekomst. Daar kun je kracht uit putten. Dus niet opgeven en gewoon doorzetten!! “ What doesn’t killes you makes you stronger”!
Hiermee wil ik twee leden van KTA (Kazemi TKD Academie) Zura en Alex hartelijk bedanken voor hun inzet voor deze voorstelling. Zij speelden mij tijdens mijn kindertijd en hebben dit uitstekend gedaan. En uiteraard mijn dank gaat uit naar de overige acteurs en regisseurs : Anneke, Feredrique, Nanouk, Bart, Jord en Wouter.. Jullie waren geweldig!!