16 apr 2023 | Nieuws

Een drukke zondag voor KTA

Ramona Kunnekes is kampioen geworden tijdens de open districtskampioenschappen Noord Oost Nederland. Het was een fantastisch optreden waarbij ze veel kracht liet zien tijdens het uitvoeren van haar poomsae oefening. Lynn Kunnekes was vanmorgen aan de beurt en heeft het zeer verdienstelijk gedaan. In een sterk bezette poule is ze 4e geworden. Van harte gefeliciteerd, dames.

Daarnaast is er een team afgereisd naar Nieuwegein om deel te nemen aan de scheidsrechtercursus, een verplicht onderdeel voor het behalen van het zwarte band examen. Olaf, Clay, Margje, Tim, Nicolette, Saïdah en Aimee hebben hun best gedaan en zijn geslaagd voor hun certificaat.

Vandaag stond ook de eerste koudwatertraining op de planning. Chris en Bernard, onder leiding van Harmen, zijn de uitdaging aangegaan en hebben een mooie training achter de rug. Ze hebben ademhalingsoefeningen gedaan en geleerd hoe je je ademhaling controleert als je in koud water bent. Een zeer interessante training die wat ons betreft vaker gegeven kan worden. Volgende keer hopen we dat er meer leden aan meedoen.

 

 

 

 

Tot slot was vandaag de eerste weerbaarheidstrainingssessie voor meisjes. Er waren 8 meisjes aanwezig en tijdens de eerste sessie hebben we aandacht besteed aan zelfkennis en bewustwording. In de komende drie sessies zullen we de lessen uitbouwen naar een krachtigere en sterkere persoonlijkheid met enorm veel zelfvertrouwen. We zijn ontzettend trots op alle leden van KTA die zo goed bezig zijn.