zondag 3 december 2023 | Academie, Habib Kazemi, Nieuws

Een zeer geslaagd NK voor team KTA

Op zaterdag 2 december vond het nationale kampioenschap taekwondo plaats in het prachtige Sportpark Zuidpark in Den Haag. Acht leden van KTA namen hieraan deel, bijgestaan door vele teamgenoten die kwamen om hen aan te moedigen en te ondersteunen. Het was prachtig om te zien.

Na een lange dag vol spectaculaire wedstrijden zijn we blij te kunnen melden dat de volgende resultaten zijn behaald: Olav Reigersberg is voor het eerst Nederlands kampioen geworden, Samuela de Boer voor de tweede keer en Jermaine Jansen zelfs voor de derde keer. Edina Muresan, Mira Kim en Jayda Possemis hebben een prachtige tweede plaats behaald, terwijl Zoe de Ridder en Lasse Reigerberg een mooie derde plaats veroverden. We willen echter speciale aandacht besteden aan Lasse Reigersberg. Tijdens zijn halve finale liep Lasse een ernstige knieblessure op, maar hij liet dit niet merken en maakte zijn wedstrijd af. Na de wedstrijd bleek het een serieuze blessure te zijn en hij moest direct naar het ziekenhuis. Gelukkig gaat het inmiddels iets beter, maar Lasse moet goed herstellen. Zijn houding en mentaliteit getuigen van enorme wilskracht en vechtersmentaliteit. We wensen Lasse een spoedig herstel toe en hopen dat hij zo snel mogelijk weer kan trainen. kijken met grote tevredenheid terug op de dag en zijn trots op alle mooie prestaties. We willen alle coaches en begeleiders, teamgenoten die naar Den Haag zijn gekomen om het team aan te moedigen, en de ouders en familieleden voor alle steun en support bedanken. Zonder jullie was dit niet mogelijk geweest. Ook onze dank aan alle scheidsrechters, vrijwilligers en het organisatieteam voor alle inspanningen en het organiseren van het NK. We kijken uit naar volgend jaarOp zondag 3 december zal ons Stijlteam, bestaande uit Lynn Kunnekes en Chantal Huizenga, in actie komen. We houden jullie op de hoogte via de KTA sociale media kanalen.

Een succesvol KTA bandexamen

Een succesvol KTA bandexamen

Op zaterdag 29 juni vond in de KTA Dojang het halfjaarlijkse bandexamen plaats. Jonge kinderen, tieners en volwassenen toonden hun vaardigheden en...