zaterdag 8 april 2017 | Wedstrijden

Goed resultaat tijdens Noord-Oost Districtstoernooi sparring

Op zaterdag 8 en zondag 9 april werd Open district sparring en stijl Noord-oost kampioenschappen gehouden te Nijverdal. Dit jaar de district kampioenschappen werd open gehouden voor de eventuele deelnemers vanuit het hele land.

Het toernooi was uitgerust met de elektronische pantsers en elektronische helmen. Dit elektronische systeem zorgt voor een maximale transparantie en minimale bemoeienis vanuit de arbitrage. Hoe het systeem werkt is wel te vergelijken met de sport schermen. In geval van Taekwondo men draagt een electronische sok en Electronische pantser. Als de sok het pantser raakt uiteraard met een bepaalde impact komt er een punt tevoorschijn op het scoreboord. Dit jaar was de mogelijkheid om de wedstrijden live middels online livestream te bekijken.

Team KTA heeft wederom een zeer verdienstelijk toernooi gedraaid. Dit jaar wegens allerlei school verplichtingen zoals tentamens en blessures hebben een aantal ervaren sporters het toernooi afgezegd. Desalniettemin zijn we met 15 sporters richting Nijverdal gereden. Bij de aankomst konden we meteen wegen. Zoals bij KTA gebruikelijk is, iedereen was op gewicht en zonder enige probleem konden ze starten aan hun toernooi. Het was een enerverende dag met veel ups en downs. Soms momenten van verdriet maar ook vaak momenten van blijheid en vreugde. Na een lange dag zijn de volgende resultaten behaald.

1e plaats: Jermain Janssen, Levinety Stuivenberg, Samuela de Boer, Ranch Saman, Steven Vriesema, Amber Kuik, Kyara Kamminga

2e plaats: Melissa Versteeg, Marcus Luijk, Kaj Selier

3e plaats: Lasse, Olav en Isak Reigersberg, Jayda Possemis, Matthew Leiwakabessy

Hiermee behaalde KTA een verdienstelijk 3e plaats bij de algemene clubklassement. We zijn zeer trots dat we gestructureerd bij de diverse toernooien bij de top 5 clubs behoren.

 

17861634_1291331380954204_8300997659127162636_n

 

Een succesvol KTA bandexamen

Een succesvol KTA bandexamen

Op zaterdag 29 juni vond in de KTA Dojang het halfjaarlijkse bandexamen plaats. Jonge kinderen, tieners en volwassenen toonden hun vaardigheden en...