13 jul 2021 | Habib Kazemi, Media

Habib Kazemi geeft training aan psychologen van Inter-Being Psychologists

De psychologen van zorginstelling Inter-Being Psychologists afdeling Amsterdam en

Groningen waren onlangs te gast bij KTA sport.
Deze groep psychologen zijn gespecialiseerd in het werken met patiënten met traumatische ervaringen. Voor deze bijeenkomst had hoofdtrainer Habib Kazemi een tweedelige opdracht. In deel één nam hij de psychologen mee in zijn levensverhaal met focus op de rol van sport in het verwerken van trauma en ook in de ontwikkeling als mens. Vervolgens in deel 2 in het praktijk gedeelte heeft Habib geprobeerd te laten zien hoe hij de theoretische kennis omzet in praktische fysieke oefeningen om meer inzicht te geven in iemands eigen gedrag en uiteraard de gevolgen daarvan. Deze inzichten en kennis hebben een grote impact op de slagingskans van de begeleiding en behandeling van de cliënt/Patiënt.
Het was een geslaagde dag en de deelnemers hebben aangegeven dat ze het als erg praktisch en inspirerend hebben ervaren.
Met dank aan Dr. Marja Kuzmanic de oprichter en directuur van Inter- being  Psychologists voor de uitnodiging en het organiseren van deze bijeenkomst.
Hieronder een aantal keywords van deze bijeenkomst: #relatie, #vertrouwen, #eigenwaarde, #succesbeleving, #positivethinking.