zaterdag 4 februari 2017 | Nieuws

Habib Kazemi stapt op als bondscoach

Per 4 februari 2017 na conflict en meningsverschil stapt Habib Kazemi op als hoofdcoach van het Nederlands taekwondo team. Dit besluit werd genomen naar aanleiding van een besluit van de bondsvoorzitter omtrent het topsport programma en de wijze van de invulling daarvan. Tevens dit besluit werd genomen zonder enige vorm van communicatie/overleg met de coach of zijn collega’s binnen de technische staf.

Habib Kazemi staat niet achter de genomen besluit en daarmee besluit hij om op te stappen.

Het waren mooie jaren voor hem waar hij veel mocht leren en ervaren. Hij mocht kijken in de keuken van topsport in de diverse landen en zijn kennis en ervaring delen met de Nederlandse topsporters. Hij had graag zijn termijn richting de Olympische spelen van Tokyo 2020 uitgezet. Hij had naar eigen zeggen een sterk meerjarenplan die in 4 fasen moest zorgen voor een succesvolle deelname aan Olympische spelen 2020 voor taekwondo sport in Nederland. Hij had zeker de nodige kennis en ervaring om dit waar te maken.

Hij gaat vanaf nu meer aandacht besteden aan de academie en het coachen van de atleten intensiever uitvoeren. Dit is uiteraard goed nieuws voor de KTA.

HabibKazemi hoofdtrainer1

Een succesvol KTA bandexamen

Een succesvol KTA bandexamen

Op zaterdag 29 juni vond in de KTA Dojang het halfjaarlijkse bandexamen plaats. Jonge kinderen, tieners en volwassenen toonden hun vaardigheden en...