HABIB KAZEMI

Op zoek naar een inspirerende keynote spreker?

Unieke ervaring – Eigen perspectief door geschiedenis – Top niveau – Bondscoach – Duidelijke visie

Vanaf kinds af aan was sport mijn passie en uitlaatklep maar in Nederland ook mijn redding.

Oorspronkelijk kom ik uit Afghanistan. Een uitzichtloze oorlog in mijn geboorteland in combinatie met mijn politieke overtuigingen en ambities hebben ervoor gezorgd dat ik mijn land moest ontvluchten. Begin 2002 kwam ik als vluchteling in Nederland aan.

Van kinds of aan was sport mijn passie en uitlaatklep, en in Nederland ook de redding. Na mijn studententijd ben ik docent geworden. Niet omdat ik een baan moest hebben maar omdat ik merkte dat ik een verandering kon veroorzaken. Ik heb mijn passie voor taekwondo en lesgeven kunnen omzetten in het oprichten van Kazemi Taekwondo Academie. Daarnaast heb ik de eer gehad om als hoofdcoach van Nederlandse taekwondo team te dienen. Sindsdien gebruik ik mijn levenservaring als voormalig vluchteling in combinatie met mijn professionele coaching skills om de jongeren te inspireren en te empoweren.

Ik wil de nieuwe generatie inspireren om een mooie toekomst op te bouwen. Ik maak een transfer tussen de normen en waarden van sport in het dagelijks leven en de professionele  carrière. En als we het over toekomst hebben betekent het dat we eerst de mind-set moeten laten groeien en in balans brengen. In deze wereld waar de competenties op het allerhoogste niveau ontwikkeld moeten zijn, is  het geen luxe om de jongere generatie maar ook de werknemers te leren hoe ze beter kunnen functioneren door de juiste mind-set.

IEDER KIND
IS UNIEK

TALENTONTWIKKELING

SPECIAL NEEDS

OMGAAN MET AGRESSIE PROBLEMEN

OUDERS EN
SPORTENDE
KINDEREN

OUDERS LANGS DE ZIJLIJN

OUDERS EN TOPSPORT

HELP, MIJN KIND HEEFT TALENT

TRAIN
DE TRAINER

POSITIEF COACHEN

TRAININGSMETHODEN

EEN COACH OF EEN TRAINER

Kinderinterview SKSG met hoofdtrainer Habib Kazemi

Kinderinterview SKSG met hoofdtrainer Habib Kazemi

Habib Kazemi mocht een speciaal kinder interview doen met de kinderen van de SKSG opvang. De kinderen mochten veel vragen stellen, uiteraard online. Het interview ging over het werk van Habib, het belang van vechtsport en de kracht die je daarvan krijgt. Alle kinderen...

Aftrap Nationale Sportweek

Aftrap Nationale Sportweek

Afgelopen dinsdag kwamen een fotograaf en filmcrew bij KTA op bezoek. Habib Kazemi is sportambassadeur voor de Nationale Sportweek en mag daarom ook dit jaar weer de sport promoten. Dit kan natuurlijk het beste bij ons op de club tussen alle sportende jongens en...