28 jan 2024 | Academie, Nieuws

Halfjaarlijks Examen Kazemi Taekwondo Academie – 27 Januari

Geweldig Nieuws vanuit onze Dojo! Op 27 januari vond ons halfjaarlijkse examen plaats bij Kazemi Taekwondo Academie (KTA), en wat een dag was het! Voor het eerst in de geschiedenis van KTA hebben we alle examens in slechts één dag afgerond. Een historische dag zonder enige vertraging, allemaal dankzij de fantastische organisatie door juf Ramona, die wekenlang onvermoeibaar heeft gewerkt om deze dag vlekkeloos te laten verlopen.

De progressie die onze leden hebben getoond, is werkelijk indrukwekkend. Als team van docenten en coaches zijn we ongelooflijk trots om deel uit te maken van hun groei en ontwikkeling. Dit succes was onmogelijk geweest zonder de toewijding van onze trainers en assistent-trainers, wiens deskundige lessen enorm belangrijk zijn geweest voor de aanzienlijke vooruitgang van onze leden.

Een speciaal bedankje gaat uit naar Ramona, Marsha, Melissa, en Rachid voor hun rol als examinatoren en naar Sharon, Chantal, Iris, Jay, Tayssir en Sudhana voor hun hulp en inzet tijdens het examen. Juf Ramona Kunnekes verdient een bijzondere vermelding voor lle moeite en inspanningen die dit succes mogelijk heeft gemaakt.

Tot slot willen we de ouders bedanken voor hun positieve feedback en tevredenheid. Het is werkelijk inspirerend om te horen over de positieve veranderingen die zij zien bij hun kinderen sinds ze lid zijn geworden van KTA. Jullie enthousiasme en steun zijn onze grootste motivatie!