maandag 15 januari 2018 | Wedstrijden

Helaas geen succes voor KTA op het NK te Den Haag

26231461_1568917043195635_750443353301135309_n

Vol goede moed en na een mooi trainingskamp in de kerstvakantie gingen we afgelopen zaterdag naar het NK 2018 te Den Haag. Helaas heeft het niet opgeleverd waar we op hadden gehoopt. Voor het eerst sinds jaren geen enkele winst partij voor KTA. Dit ondanks vele trainingen en goede voorbereidingen.  Jos, Shannon en Alexander hebben wel spannende wedstrijden gedraaid maar het was niet genoeg om de winst te behalen.  Door een gunstige loting scoorde Shannon toch een 3e plaats. We geven bij de jeugd altijd aan dat winnen niet belangrijk is, maar bij dit zeer ervaren team wat al 5 jaar lang op het NK staat zijn de verwachtingen hoger en dat mag ook. Het was echter niet genoeg. We gaan nu heel goed evalueren over hoe dit kan en welke weg we in gaan slaan.

In ieder geval staan er  een aantal zeer leuke en leerzame activiteiten op ons programma. Allereerst doen we mee aan een internationaal toernooi in Belgie. Deze wordt georganiseerd door onze vrienden van taekwondo club Houdeng.  En daarnaast hebben we leuke clubtoernooien gepland voor onze jeugd die in februari zullen gaan plaatsvinden.

We willen uiteraard wel alle supporters bedanken en Jordi die ook de hele dag mee was als coach. Shannon gefeliciteerd met je 3e prijs.

Een succesvol KTA bandexamen

Een succesvol KTA bandexamen

Op zaterdag 29 juni vond in de KTA Dojang het halfjaarlijkse bandexamen plaats. Jonge kinderen, tieners en volwassenen toonden hun vaardigheden en...