18 mrt 2014 | Wedstrijden

Het verslag van de 2de jeugdcompetitie regio Noord

 

Competetie dag 2_2014Aanwezig: Isak, Olav, Sanne, Madison, Isis, Donny, Fardin, Levenity, Skip, Ettienne Marten, Sharon, Maria en Orlando
Afwezig: Sen omdat hij nog ziek was, Eric en Romeo omdat een neefje van hun is overleden

Coaches: Michel Possemis, Rodney Heikens en Johan Amerika
Hulp coaches: Felicity en Yvonne
Scheidsrechter: Ramona Amerika

Iedereen was op tijd aanwezig zodat we na de instructies en aanmoedigingsspeech van Johan Amerika met de warming-up konden beginnen onderleiding van Felicity.
Na de begroeting begonnen de wedstrijden en moesten er gelijk 4 van ons team aan de slag nl Isak en Olav, Madison en Sanne op 3 velden, dat was dus even passen en meten maar werd goed opgelost, daarna waren alle wedstrijden goed verspreid zodat de coaches genoeg tijd hadden om iedereen te begeleiden.
Vanwege veel afwezigen ging alles heel snel en was de tweede competietiedag om half 2 al klaar, dit had ook nadelen want Donny zijn beide tegenstanders waren er niet waardoor hij geen wedstrijd had, hij was hier ook heel sneu onder.
Het is heel leuk te zien hoe snel onze kinderen groeien Isis en Isak hebben weliswaar beide wedstrijden verloren maar hebben ook enorme vooruitgang gemaakt het is een genot om te zien hoe ze bezig zijn en ze hebben beide partijen nipt verloren.

Namens de bond was er ook iemand aanwezig die er op toe zag dat alle wedstrijden fair verliepen en hier en daar na de wedstrijd ook scheidsrechters er op wees wat ze fout gedaan hadden, de opzet van de competitie is ten slotte ook dat kinderen op een leuke manier kennis maken met wedstrijden.  

Uitslag:
10 punten ; Isis en Isak
15 punten ; Levinety, Etienne, Marten
20 punten ; Olav, Sanne, Madison, Fardin, Donny, Skip, Sharon, Maria, Orlando

Iedereen heeft goed zijn best gedaan en goed geluisterd en we hebben met z’n allen een gezellige dag gehad, het is fijn te zien hoe iedereen bij elkaar betrokken is en aanmoedigt.

  Geschreven door: Yvonne Spel