zaterdag 22 februari 2014 | Wedstrijden

Het verslag van de eerste jeugdcompetitie regio Noord

 

Competitie dag1_2014

Vandaag was de eerste dag van de jeugdcompetitie van de regio noord te Hoogeveen. Uiteraard waren wij als KTA ook van de partij met maar liefst 17 deelnemers.
Het programma van de jeugdcompetitie is als volgt; Alle kinderen van de regio Noord worden in aparte poules (gebaseerd op je leeftijd , je niveau en je gewicht) ingedeeld. Daarna gedurende alle 3 competitiedagen gaan alle pouleleden tegen elkaar sparren. Voor een verloren partij krijg je sowieso 5 punten maar als je wint dan krijg je 10 punten. Daarna zullen de eerste twee van iedere poule met de meeste punten van de regio noord het opnemen tegen de eerste twee van regio Oost Nederland. Vandaag hebben onze leden het bijzonder goed gedaan. Van de 17 deelnemers hebben  11 hun beide wedstrijden gewonnen en 2 hebben 1 wedstrijd en 4 hebben beide wedstrijden verloren. Maar nogmaals het gaat niet om winnen of verliezen maar lekker mee doen en vooral veel ervaring op doen en dit is de mogelijkheid bij uitstek.

Een punten update van vandaag:
20 punten: Olav, Sanne, Madison, Fardin, Donny, Levinity, Etienne, Skip, Marten, Orlando, Sharron
15 punten: Erik, Marja,
10 punten: Isak, Romeo, Isis, Sen

De volgende wedstrijd dag staat op 15 maart gepland.  We gaan wederom hard trainen en ons klaar te maken voor de volgende competitiedag!! En wanneer je vandaag verloren hebt wees niet getreurd, je krijgt immers nog 3 herkansingen.

Iedereen ook super bedankt voor hun inzet. Wij hebben gelukkig de positie dat we zoveel leden hebben die aan zulke toernooien willen meewerken zowel als coach of als scheidsrechter of als fotograaf of de ouders die rijden. Het was een super mooie dag, op naar de volgende.

Iedereen fijne vakantie en we zien elkaar over twee weken.

Groetjes Alinde

Een succesvol KTA bandexamen

Een succesvol KTA bandexamen

Op zaterdag 29 juni vond in de KTA Dojang het halfjaarlijkse bandexamen plaats. Jonge kinderen, tieners en volwassenen toonden hun vaardigheden en...