17 jan 2014 | Workshop

Het verslag van verjaardag feestje

Op woensdag 15 januari wilde Koen Boersma graag in verband met zijn verjaardagsfeestje zijn vrienden  trakteren op een taekwondo workshop. Koen zit zelf al jaren op taekwondo wat een mooi voordeel had want hij  kan mij goed assisteren tijdens de les. De andere kinderen waren ook erg sportief en enthousiast. We hebben  trappen en stoten geoefend maar ook een beetje weerbaarheidstraining gedaan. Aan het einde hebben we de les  afgesloten met een zelfverdedigingstechniek wat heel vaak op schoolpleinen kan gebeuren. 

Aan het einde kregen Koen en alle andere deelnemers een oorkonde en een kleinigheidje als aandenken aan deze  bijzondere verjaardag feestje/training.

Voor mij was dit ook bijzonder leuk om dit te doen. Dus als je een keer je verjaardag op een andere manier wilt  vieren neem dan contact met ons op.

Nieuwe agenda voor 2023 is bekend

Nieuwe agenda voor 2023 is bekend

De agenda voor 2023 staat online, zowel in de afbeelding als op de agenda zelf. Er zijn een aantal activiteiten nog niet gepland en kamp is onder...

Zaterdag gaat de training wel door

Zaterdag gaat de training wel door

beste leden, de training gaat zaterdag nog door en daarna hebben we 2 weken kerstvakantie. Maandag 9 januari starten de training weer. fijne...