17 jan 2014 | Workshop

Het verslag van verjaardag feestje

Op woensdag 15 januari wilde Koen Boersma graag in verband met zijn verjaardagsfeestje zijn vrienden  trakteren op een taekwondo workshop. Koen zit zelf al jaren op taekwondo wat een mooi voordeel had want hij  kan mij goed assisteren tijdens de les. De andere kinderen waren ook erg sportief en enthousiast. We hebben  trappen en stoten geoefend maar ook een beetje weerbaarheidstraining gedaan. Aan het einde hebben we de les  afgesloten met een zelfverdedigingstechniek wat heel vaak op schoolpleinen kan gebeuren. 

Aan het einde kregen Koen en alle andere deelnemers een oorkonde en een kleinigheidje als aandenken aan deze  bijzondere verjaardag feestje/training.

Voor mij was dit ook bijzonder leuk om dit te doen. Dus als je een keer je verjaardag op een andere manier wilt  vieren neem dan contact met ons op.

KTA boekt succes in Enschede!

KTA boekt succes in Enschede!

Met maar liefst 3 x goud en 1 x brons keerden Sharon & Chantal en Ramona & Lynn weer terug naar Groningen. Ze namen deel aan een goed...

Overzicht vrije dagen en lesdagen

Overzicht vrije dagen en lesdagen

Beste leden, Komende weken komen er een aantal trainingen te vervallen en gaan er juist ook trainingen door. Omdat we blij zijn dat we uberhaupt...