1 nov 2017 | Nieuws

Hoera KTA bestaat 5 jaar

Afgelopen zaterdag hebben wij ons 5 jarig bestaan gevierd en dat tezamen met ons jaarlijks openingsfeest. Net zoals vorig jaar vierden wij het in T Vinkhuys schuin tegenover onze dojang. Tijdens dit feest stonden we stil bij de afgelopen 5 jaar maar keken we ook terug naar het afgelopen seizoen. Voor dit jaar hebben we gekozen om het als middagactiviteit te houden. Onder het genot van taart, hapjes en een drankje hebben we er een gezellige middag van gemaakt. En heel erg bijzonder is dat er dit jaar zelfs een band onder de naam The Protters kwam optreden. Dit heeft Ria Smid speciaal voor KTA geregeld. Het was een mooie afsluiting van een prachtige dag.  Wat voor onszelf erg belangrijk is dat nog meer gemotiveerd zijn om beter ons best te doen voor al onze lieve leden en hun ouders/verzorgers. Ieder jaar houden we natuurlijk een openingsfeest maar hopelijk vieren we over 5 jaar ons 10 jarig bestaan en wat zou het mooi zijn dat velen van al onze leden hier deel vanuit maken.

Er zijn door onze vaste top fotografe prachtige foto’s gemaakt van onze leden en de ouders en de band. Deze zijn te bekijken via de onderstaande link.

https://myalbum.com/album/w008kDojb7tv

Verder werden er uiteraard verschillende prijzen uitgereikt zoals we altijd tijdens ons openingsfeesten doen.  Hieronder staan alle winnaars:

Sport stijlprijs: Sharon Huizinga, Chantal Huizinga, Madison Heinkens

Sport aanmoedigingsprijs: Yannick Swart, Familie Reigersberg

Sportprijs sparren:
C klasse: 1e plaats Jayda Possemis, 2e plaats Mohammed Rezayi, 3e plaats Jermaine Janssen
B klasse: 1e plaats Samuela de Boer, 2e plaats Amber Kuik, 3e plaats Melissa Versteeg
A klasse: 1e plaats Shannon Schaap, 2e plaats Jos Vermeulen, 3e plaats Levinety Stuivenberg

Sportman van het jaar: Jos Vermeulen

Sportvrouw van het jaar: Samuela de Boer

Alle winnaars van harte gefeliciteerd met jullie prijs.

” Laat het een inspiratie voor iedereen zijn om je eigen doelen te bereiken want ooit is er iemand die je zal belonen voor al je harde werk”