25 okt 2019 | Nieuws

HOERA, KTA Genomineerd voor de Provinciale Vrijwilligersprijs

Hoera, wij zijn genomineerd voor de Provinciale Vrijwilligersprijs in de categorie sport. Wij voelen ons zeer vereerd met deze nominatie. We zijn gekozen uit 113 aanmeldingen door de hele provincie. Jullie kunnen ons helpen door je stem uit te brengen via de volgende link. Overigens zijn de stemmen niet doorslaggevend maar meer als hulpmiddel voor de jury.
Vandaag heeft een fotograaf al foto’s gemaakt van de wedstrijd jeugdtraining en wordt er later ook nog een filmpje gemaakt.
De winnaars worden op 9 december tijdens de uitreiking in het provinciehuis bekend gemaakt. Uiteraard zou het voor ons hele KTA team fantastisch zijn om deze eervolle prijs te mogen ontvangen. Hoewel we het de dansgroep uit Winschoten ook gunnen zou dit voor alle vrijwilligers, alle ouders, alle leden jong en oud en iedereen die KTA de afgelopen 8 jaar heeft gesteund een beloning zijn op al het harde maar zeer dankbare werk. Nogmaals zijn we zeer vereerd en deze nominatie is voor iedereen!

Wil je stemmen kan dat nog tot 31 oktober 2019 via de volgende link

https://www.provinciegroningen.nl/

Nieuwe agenda voor 2023 is bekend

Nieuwe agenda voor 2023 is bekend

De agenda voor 2023 staat online, zowel in de afbeelding als op de agenda zelf. Er zijn een aantal activiteiten nog niet gepland en kamp is onder...

Zaterdag gaat de training wel door

Zaterdag gaat de training wel door

beste leden, de training gaat zaterdag nog door en daarna hebben we 2 weken kerstvakantie. Maandag 9 januari starten de training weer. fijne...