4 apr 2023 | Academie, Nieuws, Wedstrijden

Internationale podium plaatsen voor team KTA

Afgelopen zondag werd het internationale taekwondotoernooi, het Keumkang Open, gehouden in België. Het evenement trok een indrukwekkend aantal van meer dan 500 deelnemers uit diverse landen, zoals België, Duitsland, Luxemburg, Engeland, Frankrijk, Tsjechië en Ierland. In totaal kwamen er 21 KTA-deelnemers uit in verschillende leeftijds- en gewichtscategorieën, wat zorgde voor een spannende dag vol uitdagingen en emoties.

Als team wisten we een fantastische prestatie neer te zetten door maar liefst 3 gouden, 5 zilveren en 9 bronzen medailles te veroveren, wat resulteerde in een top 5-notering in het algemene teamklassement. Ongeacht of ze gewonnen hebben of niet, het belangrijkste is dat alle deelnemers hun persoonlijke doelstellingen hebben bereikt. We zijn dan ook enorm trots op de inzet en groei van onze KTA’ers, die stuk voor stuk enorme stappen maken in zowel mentale, fysieke, technische als tactische vaardigheden.

Het was prachtig om de sterke band tussen de KTA’ers te zien en hoe ze elkaar aanmoedigden en succes gunden. We kijken met trots terug op een geweldige dag vol sportiviteit en teamwork, en we hebben veel geleerd van dit toernooi. We zullen de aandachtspunten meenemen in onze trainingen en kijken uit naar de volgende uitdaging over drie weken.

Tot slot willen we onze dank uitspreken aan de coaches Melissa, Samuela, Alinde en Habib voor hun uitstekende begeleiding van onze sporters, en aan alle ouders voor hun onvoorwaardelijke steun en aanmoediging.