21 jan 2020 | Academie, Nieuws, Wedstrijden

Jermain Janssen wordt Nederlands Kampioen 2020

Afgelopen zaterdag is Kazemi Taekwondo Academie een Nederlands kampioen rijker bij de cadetten. Jermain Jansen wist voor de club het kampioenschap naar zich toe te trekken in een zinderende finale. Voor de bescheiden Jermain is dit een mooie bekroning en waardering voor het harde trainen. Uiteraard mogen we zijn 12 clubgenoten niet vergeten want ook zij hebben mooie vooruitgangen laten zien. Met maar liefst 7 finales kunnen we terugkijken op een geslaagd NK.

Na een lange voorbereiding die uiteraard al na de zomervakantie begon en onder andere doorliep in de kerstvakantie en in de weekenden is wederom gebleken dat onze visie, waar we nog steeds achter staan, zijn vruchten afwerpt. Het belang van prestatie staat voor ons achter het belang van ontwikkeling en groei zowel persoonlijk als technisch. Juist omdat we de druk zo laag mogelijk houden voor deze talenten en dat ook van de omgeving verwachten zien we keer op keer groei. Dit zagen we dan ook terug tijdens het NK. Nu is het aan ons de taak om bezig te gaan met het opbouwen van mentale conditie, focus, zelfvertrouwen en uiteraard blijven we ons concentreren op de technische bagage.

Met 1 x goud, 6 x zilver en 3 x brons zijn we net als vorig geƫindigd op de 4e plaats in het eindklassement tussen 33 andere clubs. Een mooie beloning voor veel extra trainingsuren, veel coaching maar bovenal niet te vergeten ook veel plezier en passie voor de sport.

Nieuwe agenda voor 2023 is bekend

Nieuwe agenda voor 2023 is bekend

De agenda voor 2023 staat online, zowel in de afbeelding als op de agenda zelf. Er zijn een aantal activiteiten nog niet gepland en kamp is onder...

Zaterdag gaat de training wel door

Zaterdag gaat de training wel door

beste leden, de training gaat zaterdag nog door en daarna hebben we 2 weken kerstvakantie. Maandag 9 januari starten de training weer. fijne...