donderdag 20 augustus 2020 | Academie, Media, Nieuws

KAMP 2020 groot succes

Ondanks deze corona tijden en na lang vergaderen hebben we besloten ons jaarlijks activiteiten kamp in de zomer te laten doorgaan. En wat zijn we blij dat het met veel maatregelen toch heeft kunnen plaatsvinden. Het heeft aangepast moeten plaatsvinden met veel regels en een protocol, maar het is ons wel gelukt. En wat hebben we met 50 kids en 15 begeleiders een prachtig weekend gehad. We hadden een andere accommodatie bij een meer met een strandje wat met dit weer fantastisch was. Omdat het heel erg warm is hebben we dit jaar het programma een beetje moeten inperken en was er meer vrije tijd om bijvoorbeeld te genieten van het water.  Desalniettemin hadden we een programma met o.a. taekwondotrainingen, een vlaggenroof, hardlopen, een survivalspel, een expeditie Robinson,  een 8 kamp, een knutselactiviteit (het maken van echt mooie armbanden en kettingen), een bonte avond, een spooktocht en vooral veel sociale en gezellige momenten. We zorgen niet alleen voor een sportief kamp maar we willen ook dat de deelnemers er iets van leren zoals discipline, samenwerken, zelfstandigheid en sociale vaardigheden kunnen toepassen.
Uiteraard hebben we dit jaar ook veel aandacht besteed aan veel gezonde voeding salade en fruit en werd ons dit jaar een heerlijke BBQ aangeboden door familie de Boer (Hoving Tekenbureau).
Kortom, een aangepast maar super geslaagd kamp en voor velen een mini-vakantie!
Uiteraard hopen we er op dat we volgend jaar gewoon weer op kamp kunnen. We zijn er klaar voor en hebben alle leuke ideeen in petto.
Corona houdt ons uiteraard in de greep maar zolang we activiteiten kunnen blijven organiseren binnen de lijnen blijven we dit zeker doen.

Een succesvol KTA bandexamen

Een succesvol KTA bandexamen

Op zaterdag 29 juni vond in de KTA Dojang het halfjaarlijkse bandexamen plaats. Jonge kinderen, tieners en volwassenen toonden hun vaardigheden en...