16 feb 2021 | Academie, Habib Kazemi, Media, Nieuws

Kinderinterview SKSG met hoofdtrainer Habib Kazemi

Habib Kazemi mocht een speciaal kinder interview doen met de kinderen van de SKSG opvang.
De kinderen mochten veel vragen stellen, uiteraard online. Het interview ging over het werk van Habib, het belang van vechtsport en de kracht die je daarvan krijgt. Alle kinderen mochten een vraag stellen. En hoewel ze in het begin nerveus waren, stelde Habib de kinderen op hun gemak. Ontzettend mooi dat kinderen zo oprecht enthousiast en geïnteresseerd zijn. Habib Kazemi genoot erg van de aanwezigheid van de kinderen.
Habib Kazemi sloot af met de volgende quote:
“Ik wil de kinderen heel erg bedanken voor hun enthousiasme en hele mooie vragen. Wat hebben jullie prachtige vragen gesteld, ik ben er stil van! Mooi om te horen dat jullie daar zo mee bezig zijn en hierover enthousiast zijn. Blijf vooral sporten en genieten van dat wat je doet! Ik hoop dat jullie 3 dingen meenemen vanuit mijn antwoorden vandaag. : 1 goed luisteren, 2 goed je best doen en 3 krachtig zijn in je hoofd.

Tot slot maakten ze een hele mooie foto met de spierballen en sloten daarmee het interview af. Wat een mooie samenwerking tussen de SKSG en Kazemi Taekwondo Academie.!

Nieuwe agenda voor 2023 is bekend

Nieuwe agenda voor 2023 is bekend

De agenda voor 2023 staat online, zowel in de afbeelding als op de agenda zelf. Er zijn een aantal activiteiten nog niet gepland en kamp is onder...

Zaterdag gaat de training wel door

Zaterdag gaat de training wel door

beste leden, de training gaat zaterdag nog door en daarna hebben we 2 weken kerstvakantie. Maandag 9 januari starten de training weer. fijne...