zaterdag 25 mei 2013 | Examen

KTA 1e examen daverend succes!!

 

Afgelopen zaterdag 20 april was het zover, onze allereerste bandexamens voor onze eigen academie werden afgenomen. Dit was voor ons een zeer speciaal moment en dat het zo succesvol zou zijn hadden wij nooit verwacht. Het niveau vooral van onze eerste groep was ontzettend hoog. Er werden dat ook hoge cijfers uitgedeeld. Omdat het onze eerste examen was besloten we diegene met het hoogste gemiddelde te verassen met een club t-shirt. Onze eerste groep die allemaal voor wit-geel opgingen waren verassend goed en er stegen veel leden boven zichzelf uit. Donny Kooistra en Levinity Stuivenberg waren beide de beste en mochten daarom ook beide een mooi t-shirt in ontvangst nemen. In de tweede groep was het niveau wel verschillend. Het was overigens voor de eerste keer dat de leden vanaf groene band ook een theorie examen moesten maken met 10 vragen. Deze werd boven verwachting goed gemaakt. Echter is het nog aan ons de taak om de basistechnieken tijdens de komende trainingen goed te trainen want hieraan moeten we hard werken. Het onderdeel kussentraining en sparren waren daarentegen ruim voldoende. In de tweede groep stond Felicity Heinkens gedurende haar hele examen op de 1e plek echter verliep haar breektest wat minder waardoor Shanita Smit die op alle onderdelen ruim voldoende scoorde een mooi t-shirt in ontvangst mocht nemen.
We zijn voor ons allereerste examen toch zeer tevreden en voorspellen een mooie toekomst voor onze academie als we op deze voet verder gaan. We willen iedereen bedanken voor zijn/haar inzet. Ook nog dank aan Alexander Habimana en Zura Isebiya voor het meehelpen tijdens het examen en onze fotograaf dhr. Francois Habimana.
Hieronder worden alle geslaagden van de dag genoemd.
Groep 1:
Alle geslaagden voor wit-geel 9e geup:Levenity Stuivenberg, Donny Kooistra, Jesse Koets, Rodney Siertsema, Fardin Sarwari, Chantal en Sharon Huizinga, Eric en Romeo en Jennifer Ahmetovic.
Groep 2:
Wit-geel: Leonardo en Claudia AhmetovicGeel: Marten Spel en Sanne de HaanGroen: Madison HeinkensGroen-Blauw: Maria van DorlandBlauw: Giovanni BergmanBlauw-rood: Shanita Smit, Almardo Mensinga, Sharon de HaanRood: Felicity HeinkensRood-zwart: Alex Isebiya en Jos Vermeulen

Namens KTA iedereen van harte gefeliciteerd met zijn/haar nieuwe band en draag hem vooral met veel trots want iedereen heeft het dik verdiend!!

Een succesvol KTA bandexamen

Een succesvol KTA bandexamen

Op zaterdag 29 juni vond in de KTA Dojang het halfjaarlijkse bandexamen plaats. Jonge kinderen, tieners en volwassenen toonden hun vaardigheden en...