3 mei 2014 | Wedstrijden

KTA behaald 1e clubprijs het internationaal toernooi Twente Cup

Twente cup

Met maar liefst 2 x goud, 10 x zilver en 5 x brons heeft de club een echte topprestatie geleverd. KTA behaalde gedeelde eerste plaats samen met een vooraanstaande Duitse club uit Gladbeck en dit tussen 38 clubs uit zowel Nederland, België en Duitsland.
In de ochtend waren de pupillen en aspiranten aan de beurt. En in de middag waren de cadetten en junioren en senioren aan de beurt. Bijna iedereen heeft minimaal wel 1 ronde gewonnen. Dit is natuurlijk al een prestatie op zich. En maar liefst 12 deelnemers in de finale, dat is natuurlijk heel goed. Van de 12 deelnemers wisten er 2 met het goud ervandoor te gaan en 10 met een zilveren beker. Dit is voor ons een puntje om aan te werken. Een finale brengt toch de nodige spanning met zich mee.  Alle leden hebben allemaal het talent alleen nu nog de nodige ervaring opdoen en weten hoe ze met spanning om moeten gaan. Dan weten we zeker dat we over 1 jaar nog meer successen kunnen boeken. Nu heeft het uiteraard met meerdere factoren te maken waaronder ook onze trainingsaccommodatie en uren.
Naast het reguliere toernooi had de club ook 2 afgevaardigden, Jos Vermeulen en Shannon Schaap, die voor het Nederlands team mochten uitkomen voor een interland tegen het Belgische team. Dit werd voor het eerst georganiseerd en was erg spannend. Helaas voor Nederland won het Belgische team met nipte voorsprong. Habib was naast deze dag als coach voor KTA ook mee als bondscoach voor het Nederlandse team.

We willen iedereen bedanken voor steun en support en willen we Habib, Michel Possemius en Jordi bedanken voor het coachen. Daarnaast willen we Maria van Dorland beterschap wensen omdat zij om zeer ongelukkige wijze geblesseerd geraakt is.

Hieronder de resultaten:
GOUD: Skip Dusseldorp, Shannon Schaap
ZILVER: Levinety Stuivenberg, Marten Spel, Alex Isebiya, Donny Kooistra, Sharon Huizinga, Alexander Habimana, Arman Hosseini, Zura Isebiya, Amber Kuik, Jos Vermeulen
BRONS: Sharon de Haan, Maria van Dorland, Chantal Huizinga, Fardin Sarwari, Sen Dusseldorp
4e PLAATS: Sanne de Haan