11 feb 2018 | Nieuws

KTA Clubkampioenschappen 2018

Dit jaar wilden we heel graag weer een clubtoernooi organiseren speciaal voor de jeugd die niet zoveel ervaring hebben met wedstrijden. Op deze manier kunnen ze op een vriendschappelijke manier ervaring opdoen met wedstrijden. Voor de C klasse organiseerden we alleen sparren en voor de B-klasse zowel sparren als stijl. Met uiteindelijk 50 deelnemers kunnen we vol trots zeggen dat het een zeer geslaagd clubtoernooi was. Zelfs onze mini’s van 5 jaar namen deel en mochten een succesbeleving ervaren. Fantastisch om te zien hoe kinderen hoe jong ze zijn omgaan met een wedstrijdstress en winst en verlies. Er waren eigenlijk alleen maar winnaars want meedoen is eigenlijk al winnen.

We willen daarom ook alle kinderen feliciteren met de prijzen die ze hebben gewonnen en met het feit dat ze deze dag hebben meegedaan. Deze dag was niet mogelijk zonder hulp van alle vrijwilligers die ervoor hebben gezorgd dat alles zonder enige problemen is verlopen. Heel erg bedankt voor al jullie hulp. We zullen zondere enige twijfel op korte termijn weer een toernooi organiseren.

Aan het einde van deze prachtige dag werden we nog verrast mede georganiseerd door Marsha, Jolanda, Ramona en Maureen. We kregen een prachtig boekje met mooie foto’s en tekeningen en teksten. En we kregen een super gave timer die we erg goed op de club kunnen gebruiken tijdens de lessen. We zijn zeer vereerd dat iedereen zo’n warm hart draagt voor ons en de gehele club. Iedereen super bedankt hiervoor, we zijn zeer gezegend met al het moois wat de club met zich meebrengt.