12 nov 2023 | Academie, Media, Nieuws, Wedstrijden

KTA Jeugdleden Schitteren op Elis Jeugdtoernooi te Hoogeveen

Vandaag zijn we met 16 jeugdleden afgereisd naar Hoogeveen om deel te nemen aan het Elis jeugdtoernooi, zoals altijd strak georganiseerd door Sidkowan. Wat bijzonder was, is het feit dat een aantal leden voor het eerst hebben meegedaan aan een toernooi. Het was een zeer leerzame dag met veel mooie wedstrijden. Onze leden hebben prachtige acties laten zien en daarmee mooie prijzen mee naar huis genomen.

We zijn bijzonder trots op dit geweldige team waar we in de toekomst nog veel van zullen horen.
Hieronder volgen de resultaten van vandaag:

šŸ„‡ Liya Kazemi, Lola Hovenkamp en Milan de Wit

šŸ„ˆ Kyann Kazemi, Justin Verhaaf, Estelle Boeke, Riley Possemis, Sebas Betghuis

šŸ„‰ Iris Huisman, Danylo Kavatsyuk, Aryam Alrafei, Marijn Veenstra

4e plaats: Roos Kruizenga, Rowan Bassem, Wesley Verhaaf, Sofia Kavatsyuk

We feliciteren onze toppers met hun mooie ontwikkeling en prachtige prestaties. Winnen is nooit het enige doel bij deelname aan een jeugdtoernooi, maar het gaat er vooral om te leren omgaan met spanning, zelfvertrouwen op te bouwen en vooral veel plezier te beleven.

Speciale dank aan alle ouders voor hun steun, deelnemers voor hun enorme inzet, coaches (juf Ramona en juf Jayda) voor de fijne begeleiding en alle scheidsrechters vooral KTA afvaardiging Aimee, Tayssir en Iris voor het leiden van de wedstrijden. Mede dankzij hun inzet kunnen we dergelijke jeugdtoernooien organiseren. En natuurlijk een woord van dank aan de vrijwilligers en het organisatieteam van Sidkokwan. Het was zoals altijd een feestje. Iedereen bedankt!

De volgende stap is het NK 2023, dat op 2 december plaatsvindt, waar ons A-team zal deelnemen