zondag 19 maart 2023 | Academie, Nieuws, Wedstrijden

KTA-jeugdtalenten Schitteren op 22e Miniboeskool Toernooi.

Met trots kunnen we terugkijken op het fantastische resultaat van onze jeugdleden tijdens het 22e Miniboeskool toernooi in Oldenzaal. Maar liefst 11 jeugdtalenten van KTA hebben gestreden als ware kampioenen en hebben hun uiterste best gedaan om hun doelen te behalen. En met succes! Onze jeugdleden hebben niet alleen hun eigen doelstellingen bereikt, maar hebben ook indrukwekkende prestaties geleverd: maar liefst 6 keer goud, 3 keer zilver, 1 keer brons en 1 keer een vierde plaats. Dit resultaat toont aan dat onze jeugd en trainers zich op de juiste weg bevinden. Als trainers zijn we enorm blij en trots op de ontwikkeling die onze jeugdleden doormaken. Hun toewijding, doorzettingsvermogen en inzet hebben ervoor gezorgd dat ze tot deze prachtige resultaten zijn gekomen. We blijven hen dan ook vol enthousiasme begeleiden en ondersteunen in hun verdere ontwikkeling. Daarnaast willen we graag onze dank uitspreken aan de scheidsrechters, organisatie en alle vrijwilligers die dit mooie toernooi mogelijk hebben gemaakt. Jullie inzet en betrokkenheid wordt zeer gewaardeerd. Zonder jullie hadden onze jeugdleden deze mooie ervaringen niet kunnen beleven.
Kortom, het 22e Miniboeskool toernooi is een prachtig succes geworden waar we met trots op terugkijken. We blijven ons als trainers en als club inzetten om onze jeugdleden verder te laten groeien en bloeien. Op naar de volgende uitdaging, namelijk het internationale toernooi in België op 2 april.
Tot slot willen we ook graag onze dank uitspreken aan de ouders van onze jeugdleden. Zij brengen hun kinderen naar de training, ze rijden naar wedstrijden en blijven de hele dag in de zaal zitten om niet alleen hun eigen kinderen, maar alle leden aan te moedigen. We zijn jullie dankbaar voor jullie toewijding en bijdragen, want zonder jullie kunnen we geen talenten opleiden. Jullie steun is van onschatbare waarde en wordt enorm gewaardeerd.

Een succesvol KTA bandexamen

Een succesvol KTA bandexamen

Op zaterdag 29 juni vond in de KTA Dojang het halfjaarlijkse bandexamen plaats. Jonge kinderen, tieners en volwassenen toonden hun vaardigheden en...