vrijdag 21 april 2023 | Academie, Nieuws

KTA succesvol in Poeisz Jeugdsponsor Actie

We zijn verheugd om te delen dat KTA dit jaar heeft deelgenomen aan de Poiesz Jeugdsponsor Actie, georganiseerd door de bekende supermarktketen. Deze jaarlijkse actie biedt klanten de mogelijkheid om sportclubs en verenigingen te ondersteunen. Elke deelnemende club krijgt een eigen plek, zoals een buis, in de supermarkt, waar klanten munten kunnen deponeren in de buis van hun favoriete club bij het doen van boodschappen. Met speciale dank aan Poiesz Hoogkerk, die KTA de kans heeft gegeven om deel te nemen aan dit feestelijke evenement.
Dit jaar was er geen sprake van coronabeperkingen, in tegenstelling tot de afgelopen drie jaar. Daarom konden ze dit jaar extra groots uitpakken. Het feest vond plaats in Sneek en had een extra speciale betekenis, omdat Poiesz haar 100-jarig bestaan vierde.

Met trots kunnen we mededelen dat KTA een bedrag van 835 euro heeft opgehaald dankzij de steun van onze leden en vrienden. We hebben besloten dit bedrag te investeren in de verdere opleiding en ontwikkeling van onze (assistent) trainers. Goed opgeleide trainers zorgen immers voor kwalitatief hoogwaardige lessen, wat ten goede komt aan al onze leden, vooral onze jeugd, die de toekomst vormen. Onze dank gaat uit naar iedereen die KTA een warm hart toedraagt en ons heeft gesteund om dit bedrag te behalen. We streven ernaar om volgend jaar bij de top 10 clubs te eindigen die het hoogste bedrag ophalen. Met zoveel leden en vrienden van KTA moet dat zeker mogelijk zijn!
Samen blijven we groeien en streven we naar succes.

 

Een succesvol KTA bandexamen

Een succesvol KTA bandexamen

Op zaterdag 29 juni vond in de KTA Dojang het halfjaarlijkse bandexamen plaats. Jonge kinderen, tieners en volwassenen toonden hun vaardigheden en...