22 mrt 2018 | Wedstrijden

KTA wint 2e prijs in Oldenzaal

Afgelopen zondag reisden we met 22 deelnemers af naar Oldenzaal voor het jaarlijkse Mini Boeskool Toernooi. 

Hier werden er wedstrijden gehouden in de Olympische discipline sparring. De 22 deelnemers in allerlei leeftijden kwamen met maar liefst 6 x goud, 10 x zilver en 3 x brons en 2 x 4e plaats terug (zie onderaan de namen). In een deelnemersveld van 200 deelnemers is een totaal van zestien finale plaatsen natuurlijk een fantastische prestatie. Daarnaast zijn we als club tweede geëindigd in het totaalklassement waarbij de organiserende club Hantei Oldenzaal 1e werd. Waar KTA slechts 5 jaar bestaat, bestaat de club Hantei als 50 jaar.

Helaas kon Meester Habib Kazemi niet aanwezig zijn wegens ziekte. Maar hij is uiteraard erg trots op al onze talenten en pupillen. Het feit dat de kinderen mee durven doen is al heel belangrijk. Hieronder staan alle toppers met de prijzen. Nu gaan we hard trainen met A-klasse en B-klasse voor de Dutch Masters te Rotterdam.

1e plaats: Mohammed Rezayi, Jayda Possemis, Javiero Wawoe, Isak Reigersberg, Aimee Inderwish, Maren de Boer
2e plaats: Olav Reigersberg, Samuela de Boer, Melissa Versteeg, Thijs Colmer, Thomas Bos, Clay Griffith, Margje van der Neut, Tirza Sambo, Enissa Noori, Ilan de Boer
3e plaats: Ian Kunnekes, Jack van der Neut, Jermaine Janssen
4e plaats: Jay Kunnekes, Sem Hoogenkamp, Lasse Reigersberg