20 okt 2013 | Wedstrijden

KTA wint de beste clubsprijs Tijdens de 2e editie jeugdtoernooi Ten Boer

Zondag 20 oktober hebben we deelgenomen aan de 2e editie van het jeugdtoernooi te Ten Boer. Het toernooi was goed georganiseerd en werd gevochten in 3 velden. Er was ook een elektronische punten telling systeem aanwezig waardoor de deelnemers direct konden zien of ze punten hadden gescoord.  In totaal waren er ongeveer 150 kinderen vanuit diverse clubs en regio’s die als pupillen, aspiranten en cadetten aan dit toernooi mee hebben gedaan. Wij waren ook van de partij met maar liefst 22 kinderen. Vele kinderen deden voor het eerst mee met een toernooi. Dit gaf natuurlijk de nodige en bijbehorende spanning. Maar ervaring heeft laten zien dat kinderen die meedoen met de wedstrijden en toernooien minder last hebben van zenuwen tijdens een spreekbeurt op school of later een presentatie geven of deelnemen aan een sollicitatiegesprek.

Alle pupillen tot en met 8 jaar waren in de ochtend aan de beurt. Ondanks hun jonge leeftijd waren ze zeer gepassioneerd bezig. Mooi om naar te kijken. En voor bijna iedereen de allereerste wedstrijd. En we kunnen wel zeggen met veel succes!

In de middag was het de beurt aan de aspiranten en cadetten. Ze hebben het allemaal stuk voor stuk goed gedaan en hebben veel prijzen binnen gehaald. Uiteraard zoals altijd zeggen we het gaat om plezier en ervaring op doen. Meedoen is belangrijker dan winnen. Maar vandaag was het winnen toch ook wel erg leuk, want door de inzet en de winst van vele deelnemers hebben wij de beste Clubprijs in ontvangst mogen nemen. Dan te bedenken dat we nog maar een jaar bezig zijn. Dit mede dankzij support en inzet van alle leden en ouders.

Dit zijn de resultaten van de hele dag

4e prijs: Robin Kling, Aiden Dirks, Jesse Koets, Maria van Dorland, Sen Dusseldorp, Etiënne Kaidel
3e prijs: Sharon Huizinga, Isak Reigersberg.
2e prijs: Chantal Huizinga, Donny Kooistra, Isis Raemakers, Olav Reigersberg, Sanne de Haan
1e prijs: Fardin Sarwari, Finn Wessemius, Skip Dusseldorp, Orlando Smit, Shanita Smit, Levinety Stuivenberg, Marten Spel, Sharon de Haan

Overigens had Madison Heinkens zich ook voor de competitie opgegeven maar helaas moesten we haar afbellen omdat ze in haar klasse en gewicht geen tegenstanders had.
Met speciale dank aan iedereen die deze mooie dag mogelijk heeft gemaakt. Deelnemers, ouders, coaches, Scheidsrechters en onze trouwe supporters.. Nogmaals bedankt!!!