dinsdag 21 maart 2017 | Wedstrijden

KTA wordt 2e in het algemeen klassement in taekwondo toernooi te Oldenzaal

Op 19 maart gingen we met een mooie,jonge ploeg naar Oldenzaal waar we ieder jaar warm worden ontvangen.Op het Mini Boeskool taekwondo toernooi was KTA zondag in Oldenzaal bijna weer de sterkste. We mochten de tweede prijs in het algemeen klassement in ontvangst nemen. Een grote prestatie gezien het feit dat dit voor velen het allereerste toernooi was. Het Mini Boeskooltoernooi voor pupillen, aspiranten en cadetten werd georganiseerd door de plaatselijke vereniging Hantei.

Voor veel deelnemers was dit hun allereerste toernooi wat het extra spannend maakt. Helemaal bij de allerjongste deelnemers. Bij de pupillen was het voor Ian, Sem, Lani en Thijs de eerste keer en dat met een leeftijd van 6 jaar is het al geweldig dat ze meedoen aan zo’n toernooi. Ze hebben niet gewonnen maar ze hebben persoonlijk wel gewonnen. Ze groeien van zo’n ervaring. De andere pupil Sara heeft al meer ervaring en dat was te zien ze werd met gemak 1e in haar poule. In dezelfde poule werd Enissa 3e. Lasse heeft al veel ervaring kon niet in zijn eigen poule omdat er geen tegenstanders waren. Hij mocht daarom in een lagere poule en werd hier met gemak 1e.

Bij de aspiranten en de cadetten waren de meeste deelnemers al iets ervarener en hebben al meer toernooien gedraaid. Hier werden dan ook echt mooie dingen getoond, mooie technieken. Bij sommige ging het extreem goed en bij anderen net iets minder maar laten we voorop stellen dat iedereen wat heeft geleerd waaronder ook de coaches.

KTA behaalde: 6 x goud, 4 x zilver, 4 x brons en 6 x 4e prijs.

1e prijs: Mohammed Rezaje, Kyara Kamminga, Samuela de Boer, Olav Reigersberg, Lasse Reigersberg, Sarah Cetinkaya,

2e prijs: Melissa Versteeg, Lotus van Hee, Amir Noori, Enissa Noori,

3e prijs: Jermaine Janssen, Taufik Noori, Youssef Vijfwinkel, Iris de Ridder

4e prijs: Sem Hovenkamp, Ian Kunnekes, Thijs Colmer, Lani Janssen, Zoe de Ridder, Zahir Noori

Voor meer foto’s zie de volgende website

https://myalbum.com/album/Ls2n4EBugW7o

 

 

17308710_1270920146328661_5535319196040735473_n

 

Een succesvol KTA bandexamen

Een succesvol KTA bandexamen

Op zaterdag 29 juni vond in de KTA Dojang het halfjaarlijkse bandexamen plaats. Jonge kinderen, tieners en volwassenen toonden hun vaardigheden en...