21 apr 2024 | Academie, Nieuws, Wedstrijden

Lasse Reigersberg verovert gouden medaille in België

Op 13 april jongstleden werd in Houthalen, België, het jaarlijkse Keumkang Open gehouden. Dit prestigieuze toernooi trok dit jaar ongeveer 600 deelnemers uit verschillende landen, wat zorgde voor een uitstekende competitie in elke categorie en gewichtsklasse.

De leden van Kazemi Taekwondo Academie (KTA) hebben indrukwekkende prestaties neergezet, wat de vruchten toont van de groei die zij de afgelopen periode hebben doorgemaakt. Lasse Reigersberg was het stralende middelpunt met zijn gouden medaille. Hij wist zich strikt aan het wedstrijdplan te houden dat hij met zijn coach had opgesteld en bleef de gehele wedstrijd kalm en geconcentreerd. Dit leidde tot prachtige partijen die hem uiteindelijk als poulewinnaar onderscheidden.

Ook Jeffrey Dijk verdient een speciale vermelding. Met overtuigende scores schakelde hij twee sterke tegenstanders uit in de voorrondes, maar kwam net iets tekort in de finale tegen een landgenoot en nationaal teamlid, en dit terwijl hij slechts 17 jaar oud is. Bij de dames maakte Iris de Ridder een spectaculaire comeback. Ondanks een grote achterstand vocht zij zich terug in de wedstrijd, wat uiteindelijk leidde tot grootse vreugde bij haar teamgenoten en het publiek.
We zijn buitengewoon trots op de aanhoudende ontwikkeling van onze leden bij verschillende evenementen van de club. We bedanken alle KTA-coaches, begeleiders en verzorgers voor hun bijdragen aan deze successen. Een prachtig voorbeeld van teamwork. De volgende uitdaging voor onze jeugdleden is de Twente Cup, die op zaterdag 20 april in Enschede zal plaatsvinden.

Goud: Lasse Reigersberg
Zilver: Jeffrey Dijk, Iris de Ridder, Samuela de Boer
Brons: Mira Kim, David Muresan, Olav Reigersberg, Jermain Janse
QF: Lynn Kunnekes