maandag 29 mei 2017 | Nieuws

Mooi resultaat 1e editie KTA Sponsorloop

Inmiddels hebben de meeste leden die deel hebben genomen aan de sponsorloop het gesponsorde bedrag opgehaald en ingeleverd bij de club. Het verzamelde bedrag is waanzinnig. De leden, ouders, opa’s, oma’s, ooms, tantes, buurman, buurvrouw en alle andere die de club een warm hart toedragen hebben ons keer op keer verbaasd bij diverse acties en activiteiten. De verbinding en het gevoel van samenhorigheid is enorm sterk en daar zijn we erg trots op. We zijn blij en trots dat iedereen bij KTA zich thuis voelt en ook het feit dat iedereen op zijn/haar manier voldoening eruit haalt en progressie maakt. 

Ja hoor, 1437,02 is het verzamelde bedrag! 

Uiteraard als er nog leden zijn die hun envelop moeten inleveren kan dit de komende week nog. Dan gaan we dit bedrag splitsen en besteden aan een aantal activiteiten. Het KTA kamp, wedstrijden, viering van het 5 jarige bestaan van KTA het organiseren van ons eigen clubtoernooi en andere activiteiten.
Hierbij maken we de winnaar bekend van het hoogst opgehaalde bedrag. Ondanks dat veel leden prachtige bedragen hebben opgehaald heeft Samuela de Boer met een minimaal verschil het hoogste bedrag opgehaald van 125 euro! Uiteraard verdient ze een passende prijs hiervoor!!! Maar nogmaals willen wij onze waardering naar alle kinderen uitspreken en als we dan ook nog horen dat sommige kinderen hun eigen zakgeld hebben gebruikt als sponsoring dan raakt het diep in ons hart. Het geeft ons de kracht, extra motivatie en energie om nog beter ons best te doen voor alle leden.
Als club willen we onze Jordi Iwema en ook de feestcommissie bedanken voor alle moeite en het organiseren van deze geslaagde KTA sponsorloop.

18422865_1331690880251587_3409319163417812404_o

Voor meer foto’s zie de volgende link

https://myalbum.com/album/cK6TIN7Gqu7F

 

Een succesvol KTA bandexamen

Een succesvol KTA bandexamen

Op zaterdag 29 juni vond in de KTA Dojang het halfjaarlijkse bandexamen plaats. Jonge kinderen, tieners en volwassenen toonden hun vaardigheden en...