dinsdag 13 mei 2014 | Examen

Mooie examens KTA

DSC01713

Afgelopen weekend stond in het teken van de bandexamens. Deze worden 2 keer per jaar gehouden.  Vrijdagavond was het voor de beginners en zondag was het examen voor de iets gevorderden. Dit was de  eerste keer dat we speciaal een examen organiseerden voor onze allerkleinsten van 4,5,6 jaar. We hebben  besloten dit te doen omdat we van deze groep niet dezelfde stof kunnen vragen als de wat oudere kinderen.  Dit is een goede keus gebleken want het was een groot succes. De deelnemers deden het fantastisch en zijn  dan ook ruimschoots geslaagd. Daarna was het de beurt aan de andere beginners vanaf 7 jaar en van witte  band tot geel/groen. En wat was het niveau goed zeg. Wij hebben ons verbaasd hoe mooi de leden taeguks  moesten lopen. Er werden dus mooie en hoge cijfers weggeven ondanks de kritische blik van Habib en Alinde.   Dit examen mochten de leden genieten van een prachtige demonstratie van Ginna, Jos, Shannon en Jordi met  behulp van Alexander en Zura. Zo kon iedereen zien hoe het is om een hogere band te hebben en de sport al  geruime tijd te beoefenen. Wij waren erg blij met dit vertier. Omdat de hogere banden naast een  theorieexamen ook veel andere oefenen moeten doen hebben we dit examen op zondag afgenomen zodat ook  wij dit met volle concentratie en focus konden doen. Ook hier was het niveau goed, naast goede theorie  examens was met name techniek en sparren erg goed. We hebben wel gezien dat we nog wat werk hebben  aan de taeguks. Want dit was bij de meeste toch het zwakste onderdeel.
Maar eigenlijk willen we toch benadrukken dat het algemene niveau van iedereen goed tot zeer goed was en zijn we erg trots op iedereen.

Hieronder de uitslagen
Groep 1: Geslaagd voor wit-geel: Lasse Reigersberg, Donner Rodenburg, Laura van Leeuwen, Djibriel Diab, Colin van Schalckwijk, Valentino Luider, Antonie van de Vis, Haroen Chaker, Lucas Kars.
De beste van het examen: Laura van Leeuwen
Groep 2: Geslaagd voor wit-geel: Amber Kuik, Kai Slier, Esmé en Amber Eilander, Lemar Hamidi, Thomas Bos, Lotus van Hee, Chellsey de Boer.
Geslaagd voor geel: Isak en Olav Reigersberg, Esli de Lange, Robin Kling, Inez Bierman, Finn Wessemius
Geslaagd voor geel/groen: Sharon en Chantal Huizinga, Donny Kooistra, Jesse Koets, Levinety Stuivenberg, Fardin Sarwari
De beste van het examen: Fardin Sarwari
Groep 3 (zondagmiddag)
Geslaagd voor groen: Marten Spel, Sanne de Haan
Geslaagd voor blauw: Madison Heinkens, Etiënne Kaidel
Geslaagd voor blauw/rood: Nadia Jatta, Sen Dusseldorp
Geslaagd voor rood: Skip Dusseldorp, Sharon de Haan
Geslaagd voor rood/zwart: Almardo Mensinga
Beste van het examen: Nadia Jatta

Een succesvol KTA bandexamen

Een succesvol KTA bandexamen

Op zaterdag 29 juni vond in de KTA Dojang het halfjaarlijkse bandexamen plaats. Jonge kinderen, tieners en volwassenen toonden hun vaardigheden en...