donderdag 21 maart 2019 | Wedstrijden

Mooie prijzen behaald in Oldenzaal

Met een kleine maar zeer gemotiveerde groep jeugdselectie vertrokken we afgelopen zondag al vroeg richting Oldenzaal. Hier werd de 20e editie gehouden van het jaarlijks terugkerende Mini-Boeskool toernooi. Een leuk instaptoernooi voor de beginnende wedstrijdsporters. Vanuit ons deden er 7 deelnemers mee en niet geheel onverdienstelijk.

De nog maar 8 jarige Ian Kunnekes wist goud te behalen. Zijn broer Jay en zusje Lynn gingen er met een 4e plek vandoor. De overige leden Thijs Colmer en Aimee Inderwisch wisten na spannende wedstrijden een zilveren beker te bemachtigen. Tim Versteeg ging er met een mooie 3e plek vandoor en Elin Lieftink die haar 2e wedstrijd ooit draaide nam genoegen na spannende wedstrijden met een 4e plaats. Een mooi eindresultaat voor een groep talentvolle sporters. We gaan zeker meer van deze toppers horen.

Ramona Kunnekes hartelijk dank voor het zorgvuldige scheidsrechteren. En ook mijn dank aan coaches Samuela, Melissa en Jayda. Uiteraard mogen de ouders niet ontbreken met hun overtuigende support.

Op naar het volgende toernooi!

Een succesvol KTA bandexamen

Een succesvol KTA bandexamen

Op zaterdag 29 juni vond in de KTA Dojang het halfjaarlijkse bandexamen plaats. Jonge kinderen, tieners en volwassenen toonden hun vaardigheden en...