maandag 15 oktober 2018 | Wedstrijden

Mooie start voor KTA van het nieuwe seizoen 2018

 

26 leden van KTA deden afgelopen zondag mee aan het chaos toernooi te Groningen. Helaas konden meester Habib en juf Alinde niet aanwezig zijn wegens een familie weekend op Terschelling en het meedoen aan de 4 mijl te Groningen. Maar gelukkig konden we alles overdragen aan meester Jordi en Ron en coach Bluma en stagiaire Mahdi. Tevens konden we goeie scheidsrechters afleveren namens KTA namelijk David Maresan, Lemar Hamidi en oud KTA-lid Giovanni Bergman. Gezien alle positieve reacties hebben ze erg goed gedaan en kunnen we zeer tevreden terugkijken op een mooi toernooi.

We hebben in aanloop van dit toernooi meer aandacht besteed aan de onderdeel sparring en hebben een aantal keer extra getraind. Er deden dit keer ook veel nieuwe kinderen aan de wedstrijden mee. Voor hen natuurlijk extra spannend. Ze hebben het stuk voor stuk ongeacht de uitslag erg goed gedaan.

Hieronder alle uitslagen:

Breektestprijzen:
2e: Elin Lieftink
3e: Vittorio Becchi
4e: Maren de Boer, Aimee Inderwisch en Mees Hazenberg

Stijlprijzen:
1e: Maren de Boer en Sarah Cetinkaya
3e: Ilan de Boer
4e: Elin Lieftienk

Sparringprijzen:
1e: Javiero Wawoe, Thijs Colmer, Olav Reigersberg, Jermaine Janssen en Jayda Possemis
2e: Sarah Cetinkaya, Ilan de Boer,  Aimee Inderwisch, Andrei Iftime, Tirza Sambo, Elin Lieftink, Isak Reigersberg, Maxime Nijenhuis.
3e: Dean Doornbos, Jay Kunnekes, Vittorio Becchi, Lasse Reigersberg
4e: Ian Kunneks, Anisha Ramdas, Ishan Ramdas, Jordi Cruiming, Jaimy Magai en Mees Hazenberg

We willen trouwens even extra belichten dat Ian Kunnekes na het draaien van zijn wedstrijden ook nog “even” de 4 mijl heeft gelopen. Dat is echt super knap voor jongetje van 7 jaar en daar kunnen wij alleen maar een diepe buiging voor maken.

Alle leden van harte gefeliciteerd met jullie deelname aan het toernooi. Op 3 november staat er een nieuw toernooi klaar in Hoogeveen waar we ook mee gaan doen met al onze toppers.

Een succesvol KTA bandexamen

Een succesvol KTA bandexamen

Op zaterdag 29 juni vond in de KTA Dojang het halfjaarlijkse bandexamen plaats. Jonge kinderen, tieners en volwassenen toonden hun vaardigheden en...