29 dec 2017 | Training

Mooie trainingsdag in Eindhoven

Tijdens de kerstvakantie traint het wedstrijdteam van KTA gewoon door. Na de kerstdagen gingen we met een groepje naar Eindhoven om daar met onze goede vriend Mimoun (oud-bondscoach en collega van Habib) van taekwondo Eindhoven te trainen. Ze hebben daar veel leerlingen die meedoen aan internationale wedstrijden daarom een leuke manier om te zien waar we als team KTA staan.

‘ S Ochtends deden we veel aan techniektraining en sparren. ‘ S middags werd er een gezamenlijke lunch verzorgd en daarna was het tijd voor het sparren met elektronische pantsers zowel het Dae-Do systeem als het Adidas systeem. Er werden mooie en leerzame partijen gedraaid door onze leden.

We willen Mimoun maar ook Khadija bedanken voor de gastvrijheid en de leerzame lessen. We willen ook onze leden Shannon, Eefke, Jos, Jean-Paul, Benjamin en trainer Jordi bedanken. Ze zijn speciaal met de trein naar Eindhoven gekomen. Het is mooi om te zien dat er ook de moeite wordt genomen om zo’n mooie kans aan te pakken.

 

26166579_1553375778083095_2386725765596094815_n

Voorjaarsvakantie GEEN jeugdlessen

Voorjaarsvakantie GEEN jeugdlessen

Zoals eerder gecommuniceerd, van maandag 19 februari tot en met zondag 25 februari, zullen alle jeugdlessen komen te vervallen en de lessen voor...