vrijdag 29 december 2017 | Training

Mooie trainingsdag in Eindhoven

Tijdens de kerstvakantie traint het wedstrijdteam van KTA gewoon door. Na de kerstdagen gingen we met een groepje naar Eindhoven om daar met onze goede vriend Mimoun (oud-bondscoach en collega van Habib) van taekwondo Eindhoven te trainen. Ze hebben daar veel leerlingen die meedoen aan internationale wedstrijden daarom een leuke manier om te zien waar we als team KTA staan.

‘ S Ochtends deden we veel aan techniektraining en sparren. ‘ S middags werd er een gezamenlijke lunch verzorgd en daarna was het tijd voor het sparren met elektronische pantsers zowel het Dae-Do systeem als het Adidas systeem. Er werden mooie en leerzame partijen gedraaid door onze leden.

We willen Mimoun maar ook Khadija bedanken voor de gastvrijheid en de leerzame lessen. We willen ook onze leden Shannon, Eefke, Jos, Jean-Paul, Benjamin en trainer Jordi bedanken. Ze zijn speciaal met de trein naar Eindhoven gekomen. Het is mooi om te zien dat er ook de moeite wordt genomen om zo’n mooie kans aan te pakken.

 

26166579_1553375778083095_2386725765596094815_n

Een succesvol KTA bandexamen

Een succesvol KTA bandexamen

Op zaterdag 29 juni vond in de KTA Dojang het halfjaarlijkse bandexamen plaats. Jonge kinderen, tieners en volwassenen toonden hun vaardigheden en...