2 okt 2018 | Nieuws

Nieuwe sponsoren

Dolblij willen we graag 3 bedrijven voorstellen die KTA een warm hart toedragen en een eenmalige sponsoring hebben gedaan. We zijn ontzettend blij en dankbaar en zullen zorgen dat het bedrag ten goede komt van de juiste manier van de ontwikkeling van onze leden. We zouden graag Ben en Ramona Kunnekes (ouders van Jay, Ian en Lynn) willen bedanken voor het bemiddelen en de moeite die hiervoor verricht hebben.

Bouwbedrijf J. Kooi en Zonen b.v sponsort eenmalig 250 euro. Het bedrijf is sinds jaar en dag een gevestigde naam in Groningen en omstreken. Zonder een eigen internetpagina weet men het bedrijf altijd wel te vinden aan de Osloweg 142 te Groningen en anders telefonisch op 050-525 2237.
Johan en Frans, de eigenaren, waren na een half woord van familue Kunnekes die bij KTA trainen al om.
Bouwbedrijf J. Kooi en Zonen b.v nogmaals bedankt voor jullie bijdrage en ondersteuning.

www.wormtransport.nl sponsort eenmalig KTA met een prachtig bedrag van 50 euro. Wormtransport is een logistieke dienstverlener in diverse marktsector. Vanuit hun thuisbasis Doesburg verzorgen zij transporten van en naar diverse bestemmingen in Duitsland, België, Frankrijk, Spanje, Zwitserland, Oostenrijk en Nederland. Wormtransport is een jonge onderneming opgericht in 2011 en beschikt over een wagenpark met twee eigen trekker-opleggers (vrachtwagens). Wormtransport is via hun website en op 06-20416705 te bereiken. En tevens voor foto’s of een inkijkje in hun dagelijkse werkzaamheden kun je terecht bij wormstransport Facebook pagina. We zijn ontzettend blij en dankboor voor deze gulle actie.

Welektra uit Arnhem is het andere bedrijf die eenmalig een mooi bedrag van 50 euro sponsort. Welektra is een jong zzp bedrijf gericht op elektra in de bouwsector. Gestart in het eerste half jaar van 2018 en in Arnhem bekend van mond tot mond reclame. Wesley Derksen,  eigenaar en zeer kundig vakspecialist met elektra is te bereiken op 06-21575959.
Ondanks dat Welekta een jong bedrijf is, toch twijfelde geen seconden om KTA te onderstuenen.
We zijn uitermate blij en dankbaar voor deze eenmalige sponsoring.

Zoals we altijd aangeven, het gaat niet om het bedrag maar de gedachte erachter. Het feit dat ze je het gunnen en de moeite waard vinden is al fantastisch.

Hiermee willen we onze vaste sponsoren Artsystems (www.artsystems.nl) en True Rebels bedanken dat ze ons al jaren ondersteunen!!
Een oprecht diepe taekwondo buiging!!