zondag 3 juli 2022 | Media, Nieuws, Wedstrijden

Open Windmills te Dordrecht

Zaterdag 25 juni was het de jaarlijkse Open Windmills te Dordrecht. Met maar liefst 250 deelnemers vanuit diverse clubs in Nederland streden de deelnemers om het eremetaal. Voor velen van KTA was dit het allereerste toernooi of was het hun eerste toernooi sinds de corona pandemie. Daarom gingen ze absoluut niet heen voor de winst maar meer voor de ervaring en vooral het proeven van de wedstrijdsfeer. De sfeer was fantastisch om met ouders, supporters, coaches en de spelers een mooie wedstrijddag te beleven. De eerste ploeg vertrok vroeg in de ochtend rond 04.30 uur al richting Dordrecht.  Na een lange dag zijn we teruggekeerd naar Groningen met maar liefst 5 x goud, 4 x zilver en 6 x brons. De KTA’ers  waarvan de jongste 6 jaar tot de oudste 32 jaar hebben veel mooie wedstrijden gedraaid en het fantastisch gedaan. Voormalig lid van Nationale team Shannon Schaap heeft de taekwondo wedstrijd sport met succes weer opgepakt. Na een afwezigheid van 5 jaar stond ze weer op de mat en wist met gemak goud te behalen.

Habib Kazemi blikt tevreden terug en kijkt uit naar een nieuw wedstrijdseizoen waarin veel toernooien worden bezocht en bovenal veel ervaringen worden opgedaan.

Een succesvol KTA bandexamen

Een succesvol KTA bandexamen

Op zaterdag 29 juni vond in de KTA Dojang het halfjaarlijkse bandexamen plaats. Jonge kinderen, tieners en volwassenen toonden hun vaardigheden en...