maandag 9 september 2013 | Training

Prijsuitreiking, een leuk begin van het nieuwe seizoen!

Afgelopen woensdag besloten we er een feestelijke gelegenheid van te maken. We hadden namelijk nog wat prijzen uit te reiken van het vorige seizoen. Naar aanleiding hiervan hadden we eerst een gezamenlijke training met beide groepen dit ook om elkaar beter te leren kennen en een groepsgevoel te creëren. Dit viel bij iedereen zeer goed in de smaak. Na deze leuke training was het tijd voor de prijsuitreiking. We hadden prijzen te verdelen in verschillende categorieën. Voor sommige was het een enorme verassing dat ze een prijs gewonnen hadden. Hieronder de categorieën en de winnaars.

Categorie: Minste Absentie
Groep 1. Rodney Siertsema met 57 punten
Groep 2. Alexander Habimana met 59 punten

Categorie: Hoogste wedstrijdscore
C-Klasse: Sanne de Haan  met 14 punten
B-Klasse: Felicity Heinkens met 13 punten
A-klasse: Shannon Schaap met 9 punten

Sportman van het jaar: Alexander Habimana ( 2e op het NK en het bereiken van de 3e ronde van Belgium open te Gent)
Sportvrouw van het jaar: Shannon Schaap ( Nederlands kampioen en goede prestaties tijdens de Europese A klasse toernooien German open, Dutch open en Belguim open)

De quiz prijzen gingen naar Jesse Koets van de eerste groep en Almardo Mensing van de tweede groep. Overigens Yvonne Spel en Gerard Schaap werden bedankt voor hun steun en inzet op de facebook pagina van de club middels een lekkere Spaanse wijn.

Daarnaast namen we van de tijd gebruik om Jordi Iwema officieel tot assistent trainer te benoemen. Hij helpt al geruime tijd mee met de lessen en nu hij ook nog is toegelaten tot de opleiding Sport&Bewegen vonden we het hoog tijd hem officieel te benoemen tot assistent trainer. Hij gaat tevens zijn stage bij ons lopen.

Het was al met al een zeer geslaagde training en we hopen dat deze les/uitreiking voor iedereen een motivatie blijft om goed zijn/haar best te blijven doen want hard en  veel trainen wordt altijd beloond!! Op naar een nieuw en succesvol seizoen 2013-2014!

Een succesvol KTA bandexamen

Een succesvol KTA bandexamen

Op zaterdag 29 juni vond in de KTA Dojang het halfjaarlijkse bandexamen plaats. Jonge kinderen, tieners en volwassenen toonden hun vaardigheden en...