maandag 9 oktober 2023 | Academie, Nieuws, Wedstrijden

Schitterend toernooi voor KTA op Open Rosmalen

Afgelopen zaterdag straalde Kazemi Taekwondo Academie met een indrukwekkende prestatie op het Open Rosmalen Taekwondo Sparringstoernooi in Den Bosch. Dit middelgrote internationale evenement verwelkomde deelnemers uit verschillende landen, waaronder Frankrijk, Duitsland en Belgiƫ. Het was een geweldige start van het nieuwe taekwondoseizoen voor KTA, waarbij onze 7 deelnemende leden in totaal maar liefst 7 medailles binnenhaalden.

Samuela de Boer, Lynn Kunnekes, Olav en Lasse Reigersberg schitterden en wonnen goud in hun categorieƫn. Clay Griffith en Milan de Witt vochten dapper en verdienden een welverdiende zilveren medaille in hun finales. Kyann Kazemi leverde een sterke prestatie en sleepte een bronzen medaille in de wacht voor onze club.

 

 

 

Op zondag was het tijd voor het stijltoernooi, waar onze veelzijdige taekwondoster Lynn Kunnekes na haar gouden overwinning bij het sparren een prachtige derde plaats behaalde. Ze stond haar mannetje tussen tegenstanders met veel ervaring in de stijlwedstrijden.

Hoofdtrainer Habib Kazemi benadrukt: “Hoewel we vooral de individuele ontwikkeling van onze sporters nastreven, zijn we uiteraard ontzettend trots op deze podiumplaatsen. Het is een beloning voor het harde werk en de toewijding van onze leden.”

Dit is pas het begin van wat belooft een veelbelovend seizoen te worden voor Kazemi Taekwondo Academie. We blijven ernaar streven om te groeien en te excelleren, en we kijken uit naar de uitdagingen die voor ons liggen op weg naar de top!