donderdag 12 december 2013 | Nieuws

Shannon Schaap genomineerd voor sportstimulering prijs

Shannon Schaap is genomineerd voor de sportstimulering prijs in de Gemeente Groningen. De sportstimuleringsprijs wordt aan een jong sporttalent in de stad Groningen toegekend. De prijs is in het leven groepen als waardering voor de inzet van een persoon of vereniging/organisatie voor de breedtesport in de stad Groningen. Er zijn twee criteria om in aanmerking te komen voor deze prijs;

– er moet sprake zijn van een jonge, veelbelovende sporter

– de sporter moet gevestigd zijn in de stad Groningen en/of lid zijn van een sportvereniging uit de stad.

Twee bekende sporters die in het verleden deze prijs gewonen hebben zijn Ranomi Kromowidjojo (zwemmen) en Bauke Mollema (wielrennen). Ook zij zijn ooit als talent begonnen.

Shannon heeft in het afgelopen jaar een enorme ontwikkeling doorgemaakt, we hopen dat ze deze prijs gaat ook daadwerkelijk winnen. Ze traint altijd met enorm veel passie en we gunnen haar van harte om deze prijs te winnen. Hiermee wil ik graag haar trainingsmaatjes ook bedanken. Jullie als zeer prettige trainingsmaatjes hebben dit mede mogelijk gemaakt. Je wordt geen topscoorder als je geen goeie assist krijgt. Wij als club hebben ook veel in haar ontwikkeling geïnvesteerd maar ook Shannon zelf dwong ons altijd voor haar klaar te staan door haar wonderbaarlijke inzet en mentaliteit.

Shannon namens alle KTA leden wensen wij je veel succes en we gunnen het je van harte.